alin-jeep Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Masina este din 2000 ,are motor de 4000 cmc ,cutie automata ,cutie transfer 242 , punte spate Chrysler8.25 ,fata Dana 30 ,roti originale,rapoarte 3,55 LSD spate Urmeaza: -inlocuire punti cu punti de Nissan Patrol Y 60 -rapoarte 4,62 -blocant spate in prima faza -4 link fata +Panhard -4 link spate dublu triangulat -brate lungi -cutie transfer DANA 300 -cardane Patrol y61 lung -roti 38x12,5x15 -CST by Maxxis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 (editat) Re: XJ cu 38-uri Asta da proiect sper ca o sa vedem si noi poze de la inceputul lucrarii pana la sfarsit Editat Martie 4, 2017 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 4, 2017 Autor Partajează Postat Martie 4, 2017 Re: XJ cu 38-uri Pas cu pas ...daca o sa aveti rabdare . Deocamdata doar dezechipam ,facem planuri ,pregatim puntile ,confectionam bratele . Nu o sa fie o lucrare simpla asta-i sigur dar rezultatul o sa fie spectaculos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Martie 5, 2017 Partajează Postat Martie 5, 2017 Re: XJ cu 38-uri Te cred ca e mult de munca dar la final o sa fie super :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 19, 2017 Autor Partajează Postat Martie 19, 2017 Re: XJ cu 38-uri :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Re: XJ cu 38-uri caroseria ce parere are? :grin: in rest spor la treaba....ca va fi destula Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 19, 2017 Autor Partajează Postat Martie 19, 2017 Re: XJ cu 38-uri caroseria ce parere are? :grin: in rest spor la treaba....ca va fi destula Revin cu amanunte :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iar-22 Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Re: XJ cu 38-uri Un super proiect,facut de un super meserias!!!O curiozitate as avea daca imi permiteti,de ce roti pe 38"?Pt ce va fi folosita masina?Chiar si pt puntile de patrol nu sunt un pic cam mult? Today is a gift! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Re: XJ cu 38-uri pe puntile alea nu sta un sasiu si o caroserie de Patrol....sta o caroserie de Cherokee....care e mult mai usoara deci 38 nu e mult.....e decent :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Re: XJ cu 38-uri Cherokee este cea mai usoara caroserie din categoria jeep deci sigur va merge cu 38 dar oare cutia si motorul duc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Re: XJ cu 38-uri ai idee de ce e in stare un motor de 4000 benzina vs unul de 2.8 td?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Re: XJ cu 38-uri Cati au pe aici prin zona toti au avut probleme cu apa le au fiert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Re: XJ cu 38-uri da...ptr ca au avut apa in ele..daca aveau antigel....nu fierbeau al meu pe nici o urcare cu masina plina nu a incalzit ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Re: XJ cu 38-uri Am inceput si al doilea proiect in aproape aceeasi configuratie ,in plus mai montam blocant ARB fata si motor de 5,2 V8 si cutie automata 46 RH . Pacientul a sosit : Editat Aprilie 2, 2017 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 23, 2017 Autor Partajează Postat Mai 23, 2017 Re: XJ cu 38-uri Treaba merge bine dar incet . Am avut de facut fendere si praguri ( care nu erau in proiectul initial ) . Lucrand la praguri am dat de ceva rugina si a trebuit sa o eliminam chestii care modifica termenul de finalizare prevazut initial . La cel de-al doilea XJ am renuntat la ideea de 5,2 V8 si am hotarat sa montam 1,9 TDI de VW si sa incerc sa il omologhez ( simt ca o sa reusesc ) Va tin la curent :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Re: XJ cu 38-uri Nea' Aline, fie-ti mila si curenteaza-ne cu curenti mai de adancime :D Vad ca pe celalalt topic e invers, s-a luat patrolul si se pune motor ( da, se pune un motor :D ). Acu aici vad ca se renunta la motor. De asta vrem , daca se poate curenti mai detaliati :), gen ce fel de ambreiaj, ce cutie, stii matale, sa salivam si noi cand deschidem sectiunea jeep XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Re: XJ cu 38-uri Treaba merge bine dar incet . Am avut de facut fendere si praguri ( care nu erau in proiectul initial ) . Lucrand la praguri am dat de ceva rugina si a trebuit sa o eliminam chestii care modifica termenul de finalizare prevazut initial . La cel de-al doilea XJ am renuntat la ideea de 5,2 V8 si am hotarat sa montam 1,9 TDI de VW si sa incerc sa il omologhez ( simt ca o sa reusesc ) Va tin la curent :wink: Exista posibilitatea omologarii unui motor care nu a fost montat de producator pe modelul respectiv de masina ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 24, 2017 Autor Partajează Postat Mai 24, 2017 Re: XJ cu 38-uri Exista posibilitatea omologarii unui motor care nu a fost montat de producator pe modelul respectiv de masina ? Exista :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blondan2007 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Re: XJ cu 38-uri Vrem sa vedem poze cu montarea motorului de 1.9 e pompe duze de cati cai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 25, 2017 Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 Re: XJ cu 38-uri Vrem sa vedem poze cu montarea motorului de 1.9 e pompe duze de cati cai? Daca o sa aveti rabdare o sa vedeti . Deocamdata facem planuri . :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 25, 2017 Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 Re: XJ cu 38-uri Azi -prima vizita la RAR . Raspuns - nu se poate (desi il stiam dinainte) . Urmeaza sa ,,atac"pe caile romanesti rabdare am Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 25, 2017 Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 Re: XJ cu 38-uri Primii si cei mai importanti pasi : :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 Re: XJ cu 38-uri Primii si cei mai importanti pasi : :h5 Salut, Ne poti ilumina, te rog, cu marimea reala a cauciucurilor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Mai 26, 2017 Autor Partajează Postat Mai 26, 2017 Re: XJ cu 38-uri Salut, Ne poti ilumina, te rog, cu marimea reala a cauciucurilor ? 90 cm montate pe janta de 10 J si 1.5 bari presiune ,sub o caroserie de Jeep cu motor de 4000 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 (editat) Re: XJ cu 38-uri Cea cu 35-uri Editat Iunie 8, 2017 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate