Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbare cheder usi .

minion

Postări Recomandate

Stie careva de unde pot face rost de chedere noi pt model.2001,am probleme la senzorii de la usi deschise+ca in iarna cu usile inghetate,la inchidere mi-au crapat ambele oglinzi...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbare cheder usi .

la toate magazinele de piese auto am intrebat,chiar nu stie nimeni de une pot sa-mi procur ?

Link spre comentariu

am incercat la mai toate magazinele online,pe ebay mi se pare complicat si dureaza ceva..ar fi de ajutor codul daca stie careva.ms.

Link spre comentariu

Stie careva de unde pot face rost de chedere noi pt model.2001,am probleme la senzorii de la usi deschise+ca in iarna cu usile inghetate,la inchidere mi-au crapat ambele oglinzi...

Tu ai trei probleme:

- chederele: astea iarna se dau cu o solutie speciala. Daca nu gasesti, iei de la farmacie glicerina.

- senzorii de usi: sint comuni cu destule modele japoneze, daca nu merg aia de Cielo :wink:

- carcasa oglinzilor: foarte probabil e sparta, iti intra apa/zapada si cind ingheata se expandeaza si ceva crapa

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

probabli ca ai dreptate,eu am o problema cam cu toate masinile...simt ca nu inchide destul de etans chederul.."chederofobie" cred:)

senzorii sunt ok,insa cu cheia in contact imi bipaie mereu usa din dreapta (sofer englezesc :D ),si cand trag de ea s-o alatur mai bine se opreste,nu stiu in ce sens trebuie reglata usa insa pana acum 2-3 luni nu aveam pr.asta..de'asta m-am gandit ca e chederul destul de uzat,cat si la oglinzi la fel..cand trag usa tare spre inchis are sunetul ala de fier/fier...

Link spre comentariu

Usa se regleaza, in sensul in care trebuie sa fie "la linie" cu caroseria. Cit de greu poate fi sa scoti contactul de la usa cu pricina si sa vezi daca "da masa" sau nu? Sau macar sa le cureti putin, de regula oxideaza sau se rupe firul electric...

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

se pare ca nu m-am facut inteles,contactorul este ok,cand apas pe el nu suna,doar cand inchid usa,ca si cum usa nu ar fi inchisa cat trebuie..

si din cate stiu si ma pricep si eu,usa se poate regla din incuietoare de pe stalp ca si adancime...

Link spre comentariu

se regleaza,cu ajutorul torxului de 6 se slabeste incuietoare si se impinge/scoate in functie de caz catre scaun sau catre exterior si e foarte simplu...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare