Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dimensiuni anvelope pt. RAR

wik_70

Postări Recomandate

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Trebuie sa fac RAR pt o Vitara 1992 8v. in cartea de Austria am 195/R/15 iar pe masina 195/80/15 care sunt practic aceleasi.dar nu sunt sigur ca nu voi avea probleme la RAR . Daca v-ati intalnit cu aceasta problema va rog sa-mi spuneti si mie cum s-a rezolvat!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dimensiuni cauciucuri pt. RAR

Salut,nu ar trebui sa ai probleme cu dimensiunea respectiva de anvelope,dc cei de la RAR vor sa fie ''mai catolici decat papa" iti pot cere ca anvelopele sa respecte indicii de viteza si de greutate,dar nu cred ca vor face ei asa ceva ori ''gasi" ei alte prob. la masina.

Link spre comentariu

195R15 , poti pune orice cauciuc care sa aibe latimea de 195 si diametrul jantei de 15'' , eu asa stiu.

Link spre comentariu

Ziua buna.

In actele masinii pot exista doar dimensiunile agreate de catre reprezentanta autto din Romania, indiferent ce acte/ omologari se detin din alte tari.

In cazul Suzuki Vitara cu motor 1.6), RAR va agrea: 195/80/R15, 205/70/R15, 255/60/R15. Exceptie fac cele editie limitata Philippe Cousteau, ce au jante 17". Alte dimensiuni oficial, nu prea se poate avea in acte.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare