tarzy Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Preluat de pe daciaclub In ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70 si totusi, benzina si motorina a scazut cu doar 1000 de lei. E bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam. S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI,PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI! e drept ca efectul va fi mic ... practic cu o zi inainte si alta dupa se va vinde mai mult dar ... e ceva ... eu o sa ma conformez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 21, 2008 Partajează Postat Octombrie 21, 2008 Re: Boicot petrolisti si eu totusi, puteti sa ma credeti ca o sa aibe pierderi uriase daca se tine lumea de boicot ma fut in ei de nesimtiti si lichele de 2 bani daca as putea as alimenta numai din ungaria... sa nu pompez banii la gunoaie care nu fac nimic, doar umfla banu sho pe ei!!! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Boicot petrolisti Singurul boicot pe care-l respect din anul de gratie 1992 - Duminaca Orbului - este cel indreptat impotriva politicienilor. NU MERG LA VOT. Daca am conta ceva pentru toata adunatura din fruncea tarii, atunci s-ar implica si in probleme de genul asta. :off Priviti cat de disperati sunt sa ne cerseasca voturile! :bleah Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Boicot petrolisti nici eu nu sunt da acord cu preturile, boicot nu stiu daca o sa fac pt ca am nevoie sa circul(exact pe ce se bazeaza rahatii de petrolisti), de votat clar ca nu ma duc sa votez ca nam pe cine...mai bine beu o bere si :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Boicot petrolisti La vot nu merg nici eu(as vrea sa am cu cine vota) Si sunt de acord si cu protestul asta impotriva pretului la carburanti, desi sunt sigur ca nu va avea nimeni pierderi in aceasta perioada. Socotind logic: nimeni nu va alimenta, dar sigur masinile vor merge la fel ca in orice alta zi, (nu cred ca cineva lasa masina acasa daca are nevoie de ea doar asa ca sa protesteze) Ceea ce inseamna ca vom alimenta inainte si dupa aceste zile, constienti fiind ca suntem protestatari. Ca urmare rezulta ca vom consuma aceeasi cantitate de carburant, deci ei vor avea aceleasi incasari. eu unul nu cred ca va avea cineva de suferit financiar in urma acestei organizari dar cel putin va fi vizibil numarul celor nemultumiti. BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Boicot petrolisti Era o vreme, cind un nene, pe numele lui Patriciu, Dinu Patriciu, ne dadea lectii cum e cu pretul asta al motorinei si benzinei la pompa. Cica, un ciclu de productie (din petrol benzina si/sau motorina), dureaza ... 60 de zile. Asadar si ca urmare, peste 60 de zile, se vor ieftini si produsele finite. Deocamdata, dupa spusele celui amintit, ce se vinde acuma produs finit la pompa, a intrat in procesare cu pretul de 140 usd/baril. Nu stiu daca este adevarat, ca tata nu a avut rafinarie. Si eu sunt de acord cu protestul, dar parca ar trebui facut altceva. Sa nu cumperi combustibil, e ca si cum ai zice ca miine nu mergi la buda. Pina la urma tot te trece. Ce faci??? Te faci cu cacao??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Boicot petrolisti Cica, un ciclu de productie (din petrol benzina si/sau motorina), dureaza ... 60 de zile. Asadar si ca urmare, peste 60 de zile, se vor ieftini si produsele finite. posibil , dar cum se face cum nu daca ar trebui scumpite nu mai dureaza 60 de zile,nici 60 de ore probabil...la scumpiri scumpesc inclusiv stocul de carburant gata rafinat,aflat in depozite si benzinarii achizitionat sau produs la pret vechi/la ieftiniri o sa auzim ceva de gen ''nu avem cum ca e achizitionat la pret marit si pana nu se vinde...etc...etc'' p.s. oare putem vota la bulgari?... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate