bobbytza Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 Sunt nou posesor de Suzuki Vitara long din 1997, motor 2.0, 24v ! Unde gasesc si eu praguri de tabla pt bestie si eventual panel reparatie aripa stanga spate, ca ale mele sunt cam mancate de rugina ? Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 17, 2017 Partajează Postat Martie 17, 2017 Re: Pentru Suzuki Vitara long Nu vreau sa te dezmagesc, dar nu se gasesc, cel putin la noi. Si eu, sunt in aceeasi situatie ca si tine si ce am reusit sa aflu pana acum este asta: Pragurile de Vitara lunga, sunt compuse din trei bucati: partea centrala si doua capete. Pela vanzatorii autohtoni, le-am gasit prin programe, dar nu le avea nimeni pe stoc. Oricum nu prea merita cumparate, deoarece erau undeva la 275 lei bucata!!! Aripile spate, le vei gasi doar pentru cea scurta si nu prea ai ce face cu ele. Rezolvarea mea la faza cu pragurile a fost sa cumpar 3 praguri de Vitara scurta (aprox 90 lei bucata) si o sa fac pragurile din ele (asta daca nu este afectata partea centrala de la stalp). Si nu vei mai putea pune ornamentul ala de plastic care leaga overfenderele intre ele. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbytza Postat Martie 18, 2017 Autor Partajează Postat Martie 18, 2017 (editat) Re: Pentru Suzuki Vitara long Si unde gasesc si eu la 90 lei, te rog ? Merci mult ! Totusi tind sa cred ca s-ar potrivi praguri de grand vitara ! Ma uitam ca ar fi asemanatoare la caroserie ! Si astea am vazut ca se gasesc ! Bafta ! Editat Martie 18, 2017 de bobbytza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 18, 2017 Partajează Postat Martie 18, 2017 Re: Pentru Suzuki Vitara long Eu am luat de la StanleyAuto, de pe calea Grivitei. Acum vreun an, am luat doua cu 70lei bucata. Ultimul, l-am luat cu 90, acum vreo 6 luni Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbytza Postat Martie 18, 2017 Autor Partajează Postat Martie 18, 2017 Re: Pentru Suzuki Vitara long Multumesc mult ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Re: Pentru Suzuki Vitara long Cred ca topicul asta, trebuia sa ramana la Vitara, puteau sa-si dea mai multi cu parerea. In functie de ce tinichigiu ai, mai poti folosi metoda cu teava rectangulara la praguri, am vazut ca se poarta. De aripi am uitat. Ce am gasit, tot pt scurta, este asta : https://img41.autovit.ro/images_autovitro/819195495_1_1080x720.jpg Dar nu prea te ajuta, pt ca nu are curbura de la usa din spate. Iti poti arunca un ochi si aici: http://autoblechteile.de/Suzuki/Vitara-long-5-tuerig:::7_57.html Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 (editat) Re: Pentru Suzuki Vitara long Praguri originale de Vitara LWB nu prea vei găsi. Am căutat și pe afară, dar când cu greu am găsit ceva, prețul m-a descurajat. La Vitara mea am folosit praguri de Grand Vitara, cumpărate de pe e-piesa.ro (http://www.epiesa.ro/podea-blic-6505-06-6824016p-articol-4438046.htm#) și care aveau la vremea aia denumirea "Podea BLIC, cod 6505-06-6824016P". Când le-am cumpărat costau cam 100 lei/buc. Singura mare chichiță a fost găsirea unui tinichigiu cu mână bună și cu mult chef de "lucru manual" pentru că, așa cum erau ele, erau greu, ba chiar imposibil de montat pe mașină. Eu, din punctul ăsta de vedere, am avut noroc să găsesc omul potrivit, care mi-a făcut o lucrare foarte bună. Mai adaug faptul că, atunci când am ajuns cu mașina la "doctor", pragurile erau grav corodate, iar din pasajele spate cădea rugina ori de câte ori inchideam vreo ușă... Lucrarea a fost făcută în perioada iulie - septembrie 2016 (așa, ca reper pentru preț). Pentru pasajele spate am folosit pasaje de Vitara scurtă, care au fost, de asemenea, adaptate și prelungite pentru a putea fi folosite. Am dat pe ele 143 lei/buc. Baftă! LE: subscriu la opinia lui @Busu4x4: topicul ăsta putea rămâne la secțiunea "Vitara", fie și pentru informarea celorlalți posesori de Vitara LWB care se confruntă sau, inevitabil, se vor confrunta cu aceeași problemă (și cred că nu sunt puțini). Editat Martie 22, 2017 de csaf Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbytza Postat Martie 22, 2017 Autor Partajează Postat Martie 22, 2017 Re: Pentru Suzuki Vitara long Merci mult pt răspunsuri ! Inițial am postat in categoria tehnic, dar un moderator a considerat că nu nu se încadrează acolo și mi l-a mutat in aceasta arie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobbytza Postat Mai 4, 2017 Autor Partajează Postat Mai 4, 2017 Re: Pentru Suzuki Vitara long Am rezolvat problema in sensul ca am cumparat praguri stanga-dreapta de vitara scurta si prag intermediar fara capete, pentru prelungire ! Le multumesc mult colegilor de forum pentru sfaturi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate