omoroka Postat Martie 19, 2017 Partajează Postat Martie 19, 2017 Salutare, a gasit vreunu dintre voi utilitatea celor doua spatii de depozitare din portbagajul Jimny-ului? Eventual, ati facut in vreun fel anume ca sa nu mai vibreze cele doua capace de plastic? Eu ma gandeam sa caut doua gentute potrivite pentru acel spatiu in care sa tin diverse consumabile si accesorii, gen becuri, sigurante, etc., insa eram curios daca unii dintre voi ati gasit o utilitate mai practica pentru ele. Numai bine Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Re: Utilitate spatii depozitare spate Jimny Eu am cumparat masina fara capace, cred ca asta a fost solutia impotriva sunetelor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Re: Utilitate spatii depozitare spate Jimny La mine nu face zgmote. Intr-o parte am o chinga si in alta niste bujii vechi de rezerva. Ambele intra destul de fest si tin capacele in tensiune ca sa zic asa. Dar se mai intimpla ca in teren sa imi zboare capacele de la socuri. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 20, 2017 Autor Partajează Postat Martie 20, 2017 Re: Utilitate spatii depozitare spate Jimny Dar despre spatiul de depozitare in care se afla cricul, ati reusit sa gasiti vreo trusa de scule care sa incapa acolo sau trebuie sa ne confectionam una "custom"? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Re: Utilitate spatii depozitare spate Jimny In spatiul ala pot incapea doar truse de scule care se depoziteaza in niste buzunare si apoi se ruleaza. Sper ca s-a inteles, ca nu gasesc nici o poza pe google. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate