avolocaru Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Ce platforme auto se gasesc (exista in universul rezonabil), cu sarcina maxima admisibila 2700Kg, lungimea >4,5m si cu o sarcina utila cat mai mare. Din ce am rascolit putin pe net la 2700kg sarcina admisibila si 4,5m am gasit cu sarcina utila de 2160kg. Stie cineva ceva mai bun? Nu sariti, nu vand si nu cumpar, ma intereseaza strict tehnic! Merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
avolocaru Posted April 8, 2017 Author Share Posted April 8, 2017 Re: Caracteristici platforma auto Pana la urma a aparut intentia de a cumpara o platforma. Va rog sa-mi recomandati o firma serioasa care vinde platforme. Merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Re: Caracteristici platforma auto intai trebuie sa ne spui la ce folosesti platforma pt tractari masini fara roti frecvent iti trebuie un fel pt transport km multi -autostrada alt model pt transport pe drumuri proaste alt model daca intentionezi sa cari si altceva in afara de masini alta treaba . Link to comment Share on other sites More sharing options...
avolocaru Posted April 9, 2017 Author Share Posted April 9, 2017 Re: Caracteristici platforma auto Pai d'aia vreu sa-mi rocomandati o firma serioasa care vinde platforme, sa-mi recomande ceva. Am incercat sa discut cu vreo trei firme pana acum, sunt 2 saptamani de cand astept oferte de la ei. Daca nu cumperi sigur, nimeni nu te baga in seama. Si ca sa ne intelegem, am vorbit cu 3 firme pe rand, adica daca prima mi-ar fi raspuns cat de cat coerent, mergeam cu ei mai departe. Daca te ocupi de vanzari, putem discuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Re: Caracteristici platforma auto gresesti intai trebuie sa stii tu ce vrei nu sa ii intrebi pe ei , ei au doar interesul sa vanda foloseste cu incredere olx-ul gasesti remorci noi de toate felurile eu te-am intrebat ce faci cu ea ca sa lamurim de ce ai nevoie pana la urma sunt banii tai ii dai pe ce vrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
avolocaru Posted June 7, 2017 Author Share Posted June 7, 2017 Re: Caracteristici platforma auto Se poate inchide si aici! Multumesc de sfaturi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts