cobrra Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 sambata 1 aprilie se organizeaza o intalnire a pasionatilor 4x4 si nu numai , cu incercare de a ajunge in zona tabla butii , zona cheia prahova. intalnirea este una de dificultate usoara spre medie ,in functie de vreme , la care poate participa orice masina cu tractiune 4x4 si care are la baza socializarea si binenteles posibilitatea de a face un gratar alaturi de prieteni . :2dr:we traseul este in mare parte drum forestier .:j in functie de participanti si dorintele acestora pot exista anumite locuri de joaca pentru cei mai curajosi. locul de intalnire este statia peco ROMPETROL Blejoi la orele 8,30 cu plecare inspre traseu la 8,45 . avand in vedere ca traseul este usor rog pe aceasta cale ca doritorii sa-si faca anuntata participarea aici. :wink: va multumim si va asteptam ! :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Propunerea sună foarte frumos și interesant. Prezent. Let's hit the road. :jp1 ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsph Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Gata!de pacaleala :wink:/ 8 : 30 / Blejoi /benzinarie/gratar/udatura..Haideti sa haidem ca e springtime nene !! Muget,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova As merge si eu. Avand in vedere ca pana pe 1 aprilie mai sunt inca 10 zile......cine stie ce mai poate aparea!? Masina trebuie sa fie dotata obligatoriu cu.......gratar si alte lichide......:ha::2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 22, 2017 Partajează Postat Martie 22, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Prezent:2dr:x LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova dupa cum se anunta vremea :wink::wink::wink: este obligatoriu sa aveti gratarele :grin::grin::grin::ha::h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin_serbanescu Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Daca e vreme buna si traseul e facubil fara sa rup in doua cazanul cred ca apar si eu cu tot cu gratar si posibil copilot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SkanderV Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Hm, suna bine! Prezent si eu daca primiti un membru de forum mai nou :grin: Exista un traseu stabilit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 25, 2017 Autor Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova traseul este prestabilit ,dar in functie de vreme si participanti , se poate modifica pentru a nu pune in dificultate masinile :h5 intalnirea are scop de socializare si plimbare eventual poze :ft:ft:ft Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova conform prognozelor meteo se anunta soare cu temperatui reci . in jur de 13-16 grade ... deci trebuie sa facem foc mai mare :))) :2dr:2dr:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin_serbanescu Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova La mine s-au aliniat planetele si confirm sigur prezenta. O sa iau si ceva scule de recuperare sa fie prin masina + troliu 4500lbs. Pana la urma punem si de gratar, iau ustensile, carbuni, ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Pfff muncesc sambata :( Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticul Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Pfff, timpul bun, masina merge in sfarsit cum trebuie... dar nu sunt in tara. Data aviatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova La ce ora e plecarea din Bucuresti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adicalin Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova La ce ora e plecarea din Bucuresti? Si de unde? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Pe Bucuresti va organizati, nu vine @Cobra sa va ia, alegeti ruta DN sau autostrada :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SkanderV Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Si de unde? Pai nu mai bine ne vedem cu totii direct la benzinarie in Blejoi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Daca reusesc sa reglez ambreiajul si merge corespunzator, poate va insotesc si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova va salut! Vreau sa vin si eu. Credeti ca traseul permite sa vin cu copiii(4 si 6 ani)? An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova conform prognozelor meteo se anunta soare cu temperatui reci . in jur de 13-16 grade ... deci trebuie sa facem foc mai mare :))) :2dr:2dr:h5 @cobrra mult a fost putin a mai ramas abia astept sa ne vedem :old @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova va salut! Vreau sa vin si eu. Credeti ca traseul permite sa vin cu copiii(4 si 6 ani)? Si eu vreau sa vin cu baiatu, 5 ani, merge ori ba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adysx Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Ma alatur si eu grupului cu familia intr-un Pajero Sport (AT+troliu). La fel si prieten comun a lui cobrra cu un Nissan Terrano. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 30, 2017 Autor Partajează Postat Martie 30, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova traseul este usor dupa cum am specificat ...in functie de participanti si dotarile fiecaruia poate survenii intr-un mod cat mai placut pentru toti :wink::grin: legat de copii normal ca sunt bine veniti :wink: si eu vin cu al meu de 6 ani :banana Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 31, 2017 Autor Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova http://www.vremea.net/Vremea-in-Cheia-judetul-Prahova/prognoza-meteo-pe-7-zile vremea se pare ca tine cu noi :h5 sa va pregatiti aparatele foto :ft:ft o zi frumoasa sa aveti :wink: si va asteptam maine la locul de intalnire ! :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stegulake Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova eu cu inca un prieten ne intalnim la 7 30 in mc donalds la otopeni, daca mai vrea cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate