tommy crocodilu Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova ” inca un prieten ” are doua locuri libere in masina daca mai vrea cineva din bucuresti sa mearga Bogdan - 0723.842.660 vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Daca reusesc sa ma trezesc ma alatur si eu :))) gratarul lui cobbra nu se refuza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 (editat) Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova eu cu inca un prieten ne intalnim la 7 30 in mc donalds la otopeni, daca mai vrea cineva. Sa-ti iei un CB functional la tine si evental un GPS. :id In caz ca te ratacesti sa nu balaureasca dupa tine! Distractie :2dr:4079862908::be:mici::ca placuta! :ft:ft:ang1 Editat Martie 31, 2017 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 31, 2017 Autor Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova vom revenii cu poze si ceva detali ...:2dr pentru doritori vor fi si locuri de ,,joaca,, unde se pot testa abilitatile soferului si capacitatea masinii :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MudMan Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Ne vedem maine la 8:30 la Rompetrol Blejoi. Suzuki Samurai, elicoidale, A/T. :j Mud treatment is the best treatment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Să aveţi parte de distrcţie la maximum şi fără evenimente! Aş fi venit, dacă nu aş fi plecat duminică în Apuseni......:grin: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Naca Postat Aprilie 1, 2017 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova :( asa cum spuneam, nu m am trezit .... distractie placuta si fara pagube majore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Aprilie 1, 2017 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova O ieșire reușită cu voie bună și desigur 4x4. Mulțumim organizatorului. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin_serbanescu Postat Aprilie 1, 2017 Partajează Postat Aprilie 1, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Multumim pentru organizare, a fost o iesire foarte frumoasa! Noi am reusit sa continuam tura si am iesit pe la Vama Buzaului, apoi am mers spre Zizin. Drumul pana la Vama e bun, macadam, insa de la Dalghiu la Zizin urcarea prin padure s-a lasat cu putin "descopery", sleauri pline de noroi si pe unde era soare mult praf. S-a distrus drumul de la exploatarile de lemn. Maine urc si eu pozele pe care le-am facut eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova un pic de distractie nu dauneaza nimanui...mai ales ca sleaurile sunt in padure...pe trecerea dintre valea Dalghiului si valea Zizinului bine ca a fost vreme buna si s-a putut vedea totul in zona :h5 Editat Aprilie 2, 2017 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Marfa filmuletul :wink: LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova ZULU, acest Spielberg al offroadului romanesc... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SkanderV Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Foarte frumoasa plimbare si multumin de organizare! Ne revedem la urmatoarele :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stavri alexandru Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova super iesirea,super filmuletul postat de Zulu,felicitari organizatorului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SkanderV Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Si cateva poze, desi nu sunt de cea mai buna calitate. Poate au fost fotografi mai priceputi cu poze faine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Am avut o tresarire cand am vazut Patrolul ala albastru ... parca ar fi fost masina mea ....damn ...credeam ca-s unic cu culoarea. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Marfa filmuletul :wink: :tk ZULU, acest Spielberg al offroadului romanesc... :h5 Mulțumesc...decât ,,Zmeura de aur" mai bine ,,Oscarul" pentru 4x4. :smb ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Multumim pentru organizare...si pentru cei ce se regasesc cateva clipuri... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jethro Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 (editat) Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Are cineva track-ul inregistrat sa vedem si noi pe unde v-ati plimbat? Editat Aprilie 4, 2017 de Jethro Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Are cineva track-ul inregistrat sa vedem si noi pe unde v-ati plimbat? Am eu track-ul în format KMZ, GPX și ți-l pot trimite pe mail. Dacă il vrei trimite-mi adresa ta de mail pe privat. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Am eu track-ul în format KMZ, GPX și ți-l pot trimite pe mail. Dacă il vrei trimite-mi adresa ta de mail pe privat. Urca-l aici ca pe orice poza ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova @Astral Am reușit să le încarc în format GPX și KMZ. Tabla Butii.gpx Tabla Butii.kmz ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIHAI DAN Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova O zi excelenta având în vedere că e prima mea ieșire cu un grup așa mare ! Și am primit și botezul , mulțumesc organizatorului și abia aștept următoarea iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jethro Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Excelent! merci de trackuri! Acuma sa fortez putin nota: are cineva ceva trackuri prin Mtii Baiului? :wink: Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Aprilie 5, 2017 Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Re: 1 aprilie 2017 plimbare si voie buna Tabla-butii by offroad prahova Ohooo!! Numa' ca unii au GPS-ul in creieras!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate