diverta Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Salutam pasionatii! Sunt nou intrat in randurile iubitorilor de 4x4, deci ma puteti considera rookie :) Intentionez sa-mi cumpar un Freelander TD4 (dupa 2003). Am vazut probat unul pana acum (mai vechi, e drept, din 2001), si m-a ingrijorat (la prima vedere) pozitia fixa pe verticala a scaunului. Inclin sa cred ca si cele mai noi au aceiasi problema? Asa ca, intreb: exista ceva sanse sa poata fi modificat cumva scaunul soferului... ?!? Nu de alta, dar sunt destul de inalt si aproape ca ating trapa cu capul. Pe de alta parte, din acea pozitie unghiul este serios obstructionat si foarte deranjant la condus. Ma gandesc si la o inlocuire a scaunelor, daca partea cu modificatul pica. Ar fi posibila? a incercat cineva? banuiesc ca n-oi fi eu singurul "plavan" iubitor de Freelander care vrea sa sada decent in el :wink: Am folosit si cautarea dar n-a fost de prea mare ajutor, asa ca, multumesc in avans pentru idei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Daca e vorba de varianta in 5 usi poti pune scaunele de la varianta in 3 usi, sunt cu vreo 2-3 cm mai joase. Sau modifici (scurtezi) suportii. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 23, 2017 Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Cred ca asta ar fi cea mai mica dintre probleme. Mai important este ca viitoarea masina sa fie in mintile ei. Legat de scaune, eu as lua 2 scaune de turism din dezmembrari iar cel de la sofer sa aibe si reglaj pe inaltime. Sinele sau prinderile cu siguranta se pot adapta la fata locului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverta Postat Martie 23, 2017 Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Multumiri pentru raspunsuri! Precizez ca e vorba de varianta in 3 usi cea pe care mi-o doresc, si tot in 3 usi este si cea in care am constatat impedimentul. Fireste ca e important ca masina sa fie in mintile ei Liviu :wink: insa imi statea pe lingurica asta cu pozitia la volan. In conditiile in care as merge pe inlocuirea scaunelor fata, starea lor si a banchetei n-ar mai fi un criteriu de selectie la achizitie, pentru ca dupa inlocuire as retapita totul. Desi, sincer sa fiu, parca mi-ar surade mai tare varianta lui DKW cu taierea suportilor la cele originale, daca ar fi posibila interventia fara a fi nevoie de un studiu de proiectare sofisticat pentru asta, si fireste, care sa nu aduca nici vreun prejudiciu vizual ulterior. Cred ca am sa caut de pe acum un scaun original la dezmembrari, sa vad exact cum sta treaba cu modificatul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Soluţii...... Scaune tip raliu scoica sau rabatabil, mă bun rabatabil dacă bagi pe cineva în spate, Scaune de subaru cu reglaj înălţime, se aseamănă ca model cu originalul. If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverta Postat Aprilie 5, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2017 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Good point, merci pentru sugestii Tony! Am sa va tin la curent cu modificarile la momentul respectiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValeriuB Postat Decembrie 24, 2018 Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 cu ce model de la subaru se potrivesc ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Nu-i pacat de Black Spirit-ul ala sa-i schimbi scaunele? Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValeriuB Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Pai dacă îmi poate oferi cineva alte soluții la probleme prezente , prima este ca atât la cel de la sofer cat Şi la pasager fata , pe marginea exterioara a scaunului sa ros materialul din cauza cainilor , iar a doua problema este ca sotia nu poate vedea bine fără să îi pun o pernă speciala ca sa stea mai sus , iar eu vreau sa îl las mai jos putin . De aceea doream ceva ajustabil . Am încercat să vorbesc cu cineva sa le retspiteasca la loc Şi vroia 12 mil pe amândouă , atunci am zis ca mai bine cumpăr alte scaune care măcar să fie Şi ajustabile . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Inteleg problema ta, dar totul tine de obisnuinta. Sotia mea are 1,68 inaltime si nu are probleme cu al ei (5 usi) si nici cu al meu (3 usi), iar eu am 1,83 si singurul reglaj pe care il fac este sa dau scaunul mai in spate. Daca Black Spirit-ul era automat eram tentat de un schimb... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValeriuB Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 (editat) Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 A mea soție are 1,53 :ha: iar eu am 187 . Sincer nu doresc cutie automată la ea , Şi nici nu am sa o schimb pentru nimic , chiar Şi când o să ajung sa pedalez la ea ca în Flinstones , o sa o tin pana numai rămâne nimic din ea . :dr2 ( ca o paranteza , si imi cer scuze daca am gresut cu ceva , acum un an de zle pe cand eram la alergat cu masina prin oras , am oprit la un magazin sa caut becuri auto pe led pentru interior , si cand sa urc in masina vine un domn pe la vreo 40-50 de ani la mine sa ma intrebe daca vind masina , i-am spus ca nu , la care el imi spune zambind , si daca iti ofer 8000 de euro te razagandesti ? , i-am zis fara sa ma gandesc si instant nu . l-am intrebat de ce ar face asa ceva dupa , si mi-a spus ca de foarte mult timp cauta acest model . ) sunt sigur ca multi nu ma v-or crede , dar ca ca veni vorba de schimb .:bannana Editat Decembrie 25, 2018 de ValeriuB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 o sa o tin pana numai rămâne nimic din ea . :dr2 Asa gandeam si eu la varsta ta...am schimbat zeci de fiare de atunci!! Tot din cauza pozitiei nasoale am renuntat definitiv la freelander. Am vazut puse de olcit!! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValeriuB Postat Decembrie 25, 2018 Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Asa gandeam si eu la varsta ta...am schimbat zeci de fiare de atunci!! Tot din cauza pozitiei nasoale am renuntat definitiv la freelander. Am vazut puse de olcit!! Poate nu ma cunoasteti , dar cand mi sa pus pata asa ramane , si tin foarte mult la unele lucruri , in special la masina mea ! Uneori sotia devine geloasa chiar . putem face cunostinta si o sa vedeti cu timpul ca va ramane mereu cu mine . :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musti Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Sotia? Land Rover Freelander TD4 facelift, LNBE028, 5 usi, cv manuala, varianta echipare SE, fabricat 16.10.2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValeriuB Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Atât soția cat Şi mașina , dragul meu domn . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musti Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 Acuma e limpede. Ca nu se-ntelegea... :f2 Land Rover Freelander TD4 facelift, LNBE028, 5 usi, cv manuala, varianta echipare SE, fabricat 16.10.2003 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Re: Modificare / inlocuire scaun - Freelander 1 TD4 cu ce model de la subaru se potrivesc ? Seamana cu Subaru Impreza sau Forester modele 97 -00 sau si mai noi dar doar unele modele au scaune ca in poze NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate