andreimaxim Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Salutare oameni buni, am și eu nevoie de o recomandare. Am în dotare o stație radio CB și, după experiența din weekend când a căzut peste tot prin mașină, am decis să o mut în consola centrală de la Mitsubishi-ul meu, unde e un slot de 1 DIN liber. Asta ar însemna să merg într-un service și să-mi monteze stația (presupun cu un adaptor de 1 DIN), să lege la circuitul electric, să tragă un cablu la un speaker extern și să o lege la antena externă. Am un amic care e mecanic auto și care tinde să se limiteze la chestiuni care țin de mecanică și mai puțin spre electronice, așa că aș aprecia enorm niște recomandări de service în zona București. Mulțumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 28, 2017 Partajează Postat Martie 28, 2017 Re: Instalare statie CB pe Mitsubishi Pajero IV 3.2 DID Eu as incerca la un atelier care monteaza boxe auto, casetofoane, etc. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roadrunner79 Postat Aprilie 8, 2017 Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Re: Instalare statie CB pe Mitsubishi Pajero IV 3.2 DID ai incercat un Alan 52 multi? http://www.emag.ro/statie-radio-cb-midland-alan-52-multi-c480-14/pd/EFH0TBBBM/ Nu mai e nevoie sa montezi nimic... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreimaxim Postat Aprilie 8, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2017 Re: Instalare statie CB pe Mitsubishi Pajero IV 3.2 DID M-am gandit la statia asta de la Alan, doar ca am deja una (Bytrex Pro M4) si speram sa nu fie nevoie sa cumpar alta, iar instalarea n-ar trebui să mă coste chiar 500 de lei, sper eu :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate