Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cod furtun incalzire y60

dsabau

Postări Recomandate

Re: Cod furtun incalzire y60

Te pot ajuta cu 99,99 din codurile pentru Patrol , dar in cazul asta pune o poza ca sa poata fi indentificat furtunul in cauza , ca sunt mai multe ... nu doar doua ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca e furtunul care duce in colt la tevile ce pleaca la caloriferul pentru spate - cel de jos e 9242034 J 00 , cel de sus e 9243034 J00 . Insa , eu nu m-as chinui sa accept pretul Renault-Nissan ci as cumpara un metru de furtun pentru antigel , de la o firma care vinde racorduri pentru echipamente hidraulice .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

In Bucuresti , la magazinele de specialitate , un metru de furtun costa in jur de 30 lei ,de-a lungul anilor eu am tot inlocuit la batrana toyota furtune si inca nu au am intampinat probleme cu furtunele achizitionate cu 30 lei/metru.Furtunele nu au fost cumparate de la magazine de bricolaj ci de la vanzatori de piese auto ,acestea (furtunele) fiind produse pentru circuitul de racire.

Link spre comentariu

Asta ziceam si eu . De fapt , asa am si facut , mi-am cumparat diverse dimensiuni de furtun pentru sistemul de racire , este pentru 40 bari/200 grade ... si nu , nu e tare ca lemnu' ..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare