dsabau Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Azi am constatat ca unul dintre furtunele ce merg la radiatorul de incalzire din bord este fisurat si se umezeste. Ma poate ajuta cineva cu un cod pentru patrol y60 2.8 1994. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: Cod furtun incalzire y60 Te pot ajuta cu 99,99 din codurile pentru Patrol , dar in cazul asta pune o poza ca sa poata fi indentificat furtunul in cauza , ca sunt mai multe ... nu doar doua ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Aprilie 2, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: Cod furtun incalzire y60 Multumesc Cos. E vorba de cele doua furtunuri de sub filtrul de motorina. Unul este dus, dar cred ca mai correct ar fi sa le schimb pe amabdoua... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Re: Cod furtun incalzire y60 Daca e furtunul care duce in colt la tevile ce pleaca la caloriferul pentru spate - cel de jos e 9242034 J 00 , cel de sus e 9243034 J00 . Insa , eu nu m-as chinui sa accept pretul Renault-Nissan ci as cumpara un metru de furtun pentru antigel , de la o firma care vinde racorduri pentru echipamente hidraulice . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Cod furtun incalzire y60 Multumesc pentru coduri si pentru solutia alternativa. Din ce am vazut dupa coduri pe original nu sunt chiar ieftine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Cod furtun incalzire y60 In Bucuresti , la magazinele de specialitate , un metru de furtun costa in jur de 30 lei ,de-a lungul anilor eu am tot inlocuit la batrana toyota furtune si inca nu au am intampinat probleme cu furtunele achizitionate cu 30 lei/metru.Furtunele nu au fost cumparate de la magazine de bricolaj ci de la vanzatori de piese auto ,acestea (furtunele) fiind produse pentru circuitul de racire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 4, 2017 Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Re: Cod furtun incalzire y60 Asta ziceam si eu . De fapt , asa am si facut , mi-am cumparat diverse dimensiuni de furtun pentru sistemul de racire , este pentru 40 bari/200 grade ... si nu , nu e tare ca lemnu' .. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate