bobby79 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 (editat) Salutare prieteni, Astăzi când aruncam o privire la motor am auzit un sunet ciudat în zona turbinei, ceva ca un "ticait" la interval de o secundă aproximativ, motorul fiind oprit. Are cineva idee ce poate fi?! Mulțumesc! Editat Aprilie 2, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wld Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Sunet ciudat în zona turbo când motorul e oprit Mai mult ca sigur ai auzit zgomotele produse de contractarea diferita a diverselor metale in urma racirii turbinei. Mai poate fi si incercarea de inchidere a supapei EGR, dar nu cred ca TD5 din 2000 are EGR electric. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby79 Postat Aprilie 3, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2017 Re: Sunet ciudat în zona turbo când motorul e oprit Nu cred ca e de la răcire. E un zgomot electric, constant... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 3, 2017 Partajează Postat Aprilie 3, 2017 (editat) Re: Sunet ciudat în zona turbo când motorul e oprit Da, e o chestie comuna care nu are efecte negative dar se intampla la unele modele, nu la toate, si nu intotdeauna... clicaitul e din modulatorul ABS ca ECUul sta sub tensiune 90 minute dupa ce contacul a fost luat si da ceva comenzi false la valve din cauza unor tensiuni reziduale... nu ai ce-i face decat sa schimbi ECU si nu are rost, ia-o ca un dat, macar stii ca lucreaza :wink: ca sa te convingi scoate mufa de la modulator cand auzi zgomotul si daca tace asta e... daca nu atunci mai vorbim Editat Aprilie 3, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby79 Postat Aprilie 4, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2017 Re: Sunet ciudat în zona turbo când motorul e oprit Am înțeles. Daca nu produce nici un efect negativ, nu ma deranjează cu nimic. Multumesc pentru sfat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate