Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suierat si curent de aer usi spate disco 2

gallly

Postări Recomandate

Buna ziua , de ceva timp am observat ca la viteza de peste 80-90km/h se aude un suierat si se simte un curent de aer pe la usile din spate la masina din semnatura. A mai patit cineva asa ? Exista vre'o rezolvare mai simplista asa sau trebuiesc schimbate chederele? Aveti idee unde se gasesc chedere ptr aceasta masina( Disco 2)? Multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Suierat si curent de aer usi spate disco 2

Salut, vezi daca nu este joc in balamale, daca nu chederele originale se gasesc la orice magazin LR dar sunt scumpe, astept si eu sa vad daca intervine cineva care a folosit cheder universal sa vedem ce zice, ar trebui sa mearga si ala, eu mi-am salvat linkul asta http://www.bestautovest.ro/cheder-usa-universal-cu-metal-pret-per-metru.html pt cand voi avea nevoie dar asa la risc pt ca nu pot confirma cum se portrivesc si originale chiar nu am chef sa cumpar ca nu sunt dispus sa platesc asa mult pt niste bucati de cauciuc , mai e varianta asta http://www.mm-4x4.com/discovery-2td5-door-seal-rubber---per-metre-1471-p.asp

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

incercati sa reglati rama geamului ceea negra are cateva suruburi exterioare se slabesc apoi se tine tras de rama la interior si se strang apoi probati poate da rezultatul asteptat

SANTANA ANIBAL
Link spre comentariu

buna dimineata! da sant montate pe usa exteriorul ei se pot observa daca deschideti usa megeti la un tinichigiu si cereti sa regleze rama la geam

SANTANA ANIBAL
Link spre comentariu

buna dimineata! da sant montate pe usa exteriorul ei se pot observa daca deschideti usa megeti la un tinichigiu si cereti sa regleze rama la geam

In afara de cele 2 suruburi torx (T40) de pe lateralele usii mai sunt 2 suruburi hexagon de 10mm in interiorul usii in partea de jos, pentru astea trebuie sa dai jos fata de usa. Le slabesti pe toate, le repozitionezi si le strangi. Daca nici asa nu rezolvi problema iti trebuie chedere noi.

P.S. Si la mine se aude la fel, pana acum nu m-a deranjat asa tare:wink:

LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc...
Link spre comentariu

Cheder la metru gasesti la Autovit in Vitan.

Compatibil cu D2? ... ca despre asta vorbim si sunt mai multe profile pe piata

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Compatibil cu D2? ... ca despre asta vorbim si sunt mai multe profile pe piata

In primul link pe care l-ati atasat nu scria nimic despre D2 , omul fiind din Bucuresti ar putea face un drum pana la Autovit si sa vada daca este compatibil cu D2.Acel profil sigur exista acolo , am cumparat acum cativa ani , nu stiu daca se potriveste insa "balonul" cauciucului de etansare , ce am cumparat eu avea acel balon destul de maricel , chederul era pentru masinile Dacia.

Editat de Alin
Link spre comentariu

Am incercat sa strang rama aceea ..parca sa zic ca suieratul este un pic mai mic decat inainte, dar inca este .Sper sa ajung la targ duminica si sa vad daca gasesc acolo cheder compatibil cu LR. Va tin la curent cu noutatile dupa ce ma intorc din targ :) . O zi buna si multumesc ptr sfaturile de pana acum :).

Link spre comentariu

Dumnica este foarte aglomerat la targ , magazinele sunt deschise zilnic , sfatul meu este sa mergi intr-una din zilele de lucru.

Link spre comentariu

O chestie care mi se pare ingenioasa si poate o incerc chiar eu e asta

, doar nu stiu sigur daca au folosit asa ceva: https://www.pieseauto.ro/chedere/rola-cheder-cu-adeziv-3m-147616616.html sau ceva mai subtire

Link spre comentariu

Cateva indicatii foarte utile in acest video:

Foarte ingenioasa chestia ai cu plastelina pentru masurarea gap-ului.

Fery, in filmul postat de tine vad ca omul ala lipeste chederul al doilea putin lateral de primul, exact in canalul pe unde trebuie sa se scurga apa. Nu cred ca e o idee buna. Ori se va desprinde, ori va aduna mizerie si frunze si va face dezastru.

Daca se opteaza pentru varianta "doua chedere", eu l-as lipi pe al doilea pe portiera (nu pe caroserie) ca sa se completeze cat mai bine posibil cu cel de pe caroserie. Si bineinteles unul cat mai plat, sa nu stea cele doua chedere rotund pe rotund...

Sunt si eu interesat de rezolvare, la Defender nu sufla numai vantul cred ca trec si vrabii daca sunt mai slabe asa... :ha1

Oricum, pana acum n-am gasit nimic sa ma multumeasca.

Link spre comentariu

Da, interesant, din pacate se pare ca problema asta e mai complicata decat pare.... sau poate fi simpla dar scumpa cu chedere dedicate :grin:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare