vercingetorix Postat Aprilie 7, 2017 Partajează Postat Aprilie 7, 2017 (editat) A venit primavara si am facut curatenie prin scorbura. Avem asa: Covoras interior cauciuc pentru Aro 10, este luat de pe o masina cu 26.000 km reali, nu are uzura, in stare buna. Pret 100 lei. Caseta de directie pentru Aro 10, modelul in fata,este nou-nouta luata de la magazinul Duexim din Campulung, nu a fost montata niciodata. Pret 450 lei. Carburator Carfil dublu corp sincron, vine echipat cu un set de jiglere originale Carfil Brasov, are "laba de urs" cu garnitura de etansare, talpa originala de textolit, capsula electromagetica de taiere a alimentarii, 2 garnituri noi de etansare, un dispozitiv de actionare de la Oltcit, o tija principala de rezerva. Carburatorul provine de pe o Dacia Nova 1.6. Pret 100 de lei. Si un carburator Carfil W250 sincron pentru Aro seria 24x, pret 100 de lei. Preturile sunt negociabile, tel.0723.089.925. Editat Aprilie 7, 2017 de Astral Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Aprilie 24, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2017 Re: Piese din lada cu morti Carburatoarele Carfil s-au dat, restul ramane valabil. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Aprilie 25, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Re: Piese din lada cu morti Covorasul este rezervat. Mai ramane caseta de directie. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Mai 3, 2017 Autor Partajează Postat Mai 3, 2017 Re: Piese din lada cu morti Si o pompa de servo impreuna cu pompa de frana Volvo pentru Aro 10. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Mai 5, 2017 Autor Partajează Postat Mai 5, 2017 (editat) Re: Piese din lada cu morti Are garnituri de 23,8 mm iar holenderele sunt M10x1 mm. Pret 450 lei Editat Mai 12, 2017 de Astral Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Mai 12, 2017 Autor Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Piese din lada cu morti De actualitate covorasul, caseta de directie si pompa de frana. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Mai 21, 2017 Autor Partajează Postat Mai 21, 2017 Re: Piese din lada cu morti Anunt valabil. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Mai 30, 2017 Autor Partajează Postat Mai 30, 2017 Re: Piese din lada cu morti Caseta de directie s-a dat, de actualitate covorasul si pompa de frana cu servo. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Iunie 18, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2017 Re: Piese din lada cu morti Anunt valabil. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Noiembrie 13, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2017 Re: Piese din lada cu morti In continuare covorasul si pompa de frana Volvo cu servo valabile. Pret negociabil. Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate