Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucse caroserie


andrei ilie
 Share

Recommended Posts

Salut,m am hotărât sa schimb bucsele la caroserie la al meu Sam din 97,si am cumparat unele din poliuretan.Problema este ca nu stiu cum vin montate,unele fiind conice(8 la număr),iar altele pătrate (12 la număr).cine a mai schimbat va rog un răspuns!inca ceva,prinderile sunt ruginite complet si ma gândeam sa pun flexul pe ele si dupa înlocuite cu șuruburi de aceleași dimensiune?
Link to comment
Share on other sites

Re: Bucse caroserie

 

Cele conice au niste locasuri pe sasiu si caroserie, cele patrate vin puse doua intre caroserie si sasiu in dreptul usii spate, doua in dreptul mastii fata, iar restul au fiecare loc pe lonjeroanele sasiului, intre caroserie si sasiu. NU pune flexul pe suruburi, ele sunt sudate din fabrica de caroserie si intra la fix pe bucsele conice, trebuie neaparat sa le desfaci... crede-ma ca se poate, am desfacut la samuraiul meu di "87. Mult WD40 si o surubelnita de impact, daca nu stii ce este aia, google. Dupa ce desfaci cele 8 suruburi de dedesubt, in ele vor veni noile bucse conice, cu inca 3 baieti tragi tare de caroserie in sus, e posibil sa fie intepenita de rugina, desi e destul de "noua" masina. Atentie la cabluri, parca trebuie sa desfaci si frana de mana, burduful de la levierul CT si CV... dar o sa te prinzi de toate la fata locului, nu e greu, e mai complicat de explicat decat de facut.

Spor la treaba :wink:

Ai dracu" rusi au fost romanii...
Link to comment
Share on other sites

Re: Bucse caroserie

 

Merci frumos de răspuns,între timp m am apucat si de tinichigerie(avea spuma băgata in aripi si praguri,am tăiat tot ce era ruginit si am cumpărat aripi stânga dreapta)urmând ca pragurile si panou spate sa le confectionez!

In

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use