Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

mi-am luat alta!

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Re: mi-am luat alta!

Hai sa facem schimb!

Eu am un opel astra h acum ...

ce zici?

P.S. are tata o Gazelle asa zisul Gaz e 4x4 100 cai euro 3 si are si reductor si mai ales .....oglinzi electrice

daca-ti surade :grin:

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

multumesc de oferta, dar mai astept oferte de la lamborghini ca au una sau doua bucati 4x4 erau facute pt Blindo cazino speciale pt transport de valori blindat , tin minte ca erau parcate la Sofitel poate vor sa facem schimb! :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Bai lasati omul in pace ca deabea ce s-a intprs cu ea din Anglia si poate il apuca dorul de plimbare iar!

Ultima l-a tinut 3 saptamini si s-a capatuit cu un proprietar prieten vanator-nebun!

Asta trebuie sa schimbe tot timpul ceva si cum este tanar casatorit ......se rezuma la masini!

Nu-l ispititi! :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Mare sef

Musai te rog sa ne spui si noua ce norma de poluare are si ca planuri de transformare ai.

intrucat io-s mai nou p-aci, acestor modele de pajero se poate monta acel Snorkel?( am zis bine?)

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha:

prietene poti sa-i pui orice vrei tu!Bani sa fie ca modificarile costa bani si modificarile cu piese de la firma consacrata de obicei sporesc valoarea masinii cu 100-200%,de la caz la caz.

Depide ce vrei sa faci cu masinuta,show sau concurs,modificarile sunt altele si preturile la fel!

numai snorkel-ul costa ~300E daca-l aduci de afara,si-ti spun eu ca-i mai mult de design-dar tare bine arata!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Am pricipit,

Mare sef scuze pentru indarjala dar eu cu pajero asta inca sant la inceput, adica nici macar nu-l am inca.

Am si io intrebari dalea de copil care se incalta cu fesu, de, pana o sa bag nasu in ele intreb si io.

Ideea este ca nu as vrea sa trec muresul cu ea dar nici sa raman in vre-un pasaj plin cu apa din minunatul bucuresti.

Si ca zici ca e de design, adica nu e eficient? ia apa? sau incetineste admisia?

Link spre comentariu

Vizitator RazvanS

ar fi interesant sa aflam totusi din ce an a vandut mitsu motoare euro 2 .. si din ce an au trcut la euro 3

poate ne lumineaza si pe noi cineva :)

multumiri anticipate

Link spre comentariu

ar fi interesant sa aflam totusi din ce an a vandut mitsu motoare euro 2 .. si din ce an au trcut la euro 3

multumiri anticipate

hai ca va luminez eu in ceva timp pt ca voi duce masina la rar dupa ce o voi scoate din service! fiti cu ochii pe topic! :h5

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Al meu a fost trecut la Bulgari EURO 2-motor 4D56--iar in Romania EURO 1 :uameni :pr ....Totul este relativ....

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

am reusit de am schimbat cate ceva pe la masina: toata bucsaraia,pivoti, filtre,ulei,alternator,baterii,termostat, caldura functioneaza, mai sunt mici retusuri pe la electrica dar se vor rzolva curand. si trebuie schimbat turometrul deorece al meu este de benzinar si nu se potrivesc(daca are cineva unul de dizel sa-mi dea si mie un semn) am impresia ca dupa ce mi-a schimbat pivotii pare putin mai inalta pe fata. urmeaza saptamana asta si gumele mt de BFG si sper sa se mai ridice si de la ele putin. ma sa revin si cu poze!

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator RazvanS

apropo de normele de puluare la mitsu am gasit undeva pe net... din pacate nu am un link-ul cum ca euro 1 ar fi fost introdus la inceputul lui '94, euro 2 incepand din 96 si euro 3 din 2001...

Link spre comentariu

pt orice auto se poate scoate in functie de tipul de motor un COC ,act care se elibereaza in germania contra sumei de 30E si atesta printre altele si normele de poluare, dar asta inseamna sa ai si acaretul in dotare, iar vis a vis de masinile inscrise pe bulgaria eu am una si nu am probleme , nu sunte-ti satui de vrajelile cum ca un prieten al unui alt prieten a luat o masina inscrisa in bulgaria si ca de fapt in acte era o masina de calcat sau nu stiu ce altceva, :ha: ,hai sa fim seriosi!!!

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

multumiri anticipate

eu am luat un pajero 1995 motor 2500 adus din germania ,conditia a fost ca vanzatorul sa faca cartea in 48 de ore a facuto si era euro 2 .

si eu aduc masini din cand in cand dar cu pajero am preferat sa o iau din tare cu rar facut ,asta e singura solutie sigura.daca ai talent poti gasi si in 96 euro 1 .

defapt sunt pe cale sa aflu secretul motoarelor pajero dar mai dureaza putin ,apoi va zic exact cum aflati care e euro1 si care e euro 2 .

nu va luati dupa ani si dupa ce scrie in brifuri ca la germani e relativ usor sa faci din euro1 un euro 2 ,in schimb la noi la rar tot euro 1 este.

Link spre comentariu

frumoasa masina ,noroc sa ai de el DARRRRRRRRRRRRRRRRRR

volan pe dreapta

inca nu mam intalnit cu nimeni care sa treaca autoturism cu volan pe dreapta de rar.

camioane da dar autoturism nu

te rog informeazane cand treci de rar,pana atunci eu o sa cred ca cei cu dreapta nu trec de rar!

(eu nu as lua masina cu volan pe dreapta numai pt dezmembrari) scuze ca sunt cam transant

altfel in padure daca teai obisnuit poate nu conteaza.

Link spre comentariu

volan pe dreapta

inca nu mam intalnit cu nimeni care sa treaca autoturism cu volan pe dreapta de rar.

te rog informeazane cand treci de rar,pana atunci eu o sa cred ca cei cu dreapta nu trec de rar!

(eu nu as lua masina cu volan pe dreapta numai pt dezmembrari) scuze ca sunt cam transant

probabil unii dintre noi sunt mai inzestrati cu ale condusului si de aceea pot, altii... :wink:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

volan pe dreapta

probabil unii dintre noi sunt mai inzestrati cu ale condusului si de aceea pot altii... :wink:

tot cei probabil

Link spre comentariu

Off topic dar bine de stiut.

politia si fiscul de ceva luni au inceput asa zisul filaj al masinilor inmatriculate in Bulgaria.

ce inseamna asta: se face un filaj, poate saptamanal sau chiar mai des pe o oarecare masina inmatriculata in bulgaria, iar dupa un timp de .....4-5 luni poate chiar 2-3 ani ...propietarul este chemat in instanta unde i se dovedeste ca masina a fost folosita pe teritoriul Romaniei in respectivul interval de timp, urmand sa fie pus sa platesca retroactiv impozitul + penalizari. Este si mai nashpa din punctul de vedere al amenzilor care cica nu se vor mai prescrie si se se strang acolo undeva pe drum si sunt puse toate odata la plata + punctele de penalizare + cheltuielile de judecata care vor fi varsate in capul propietarului toate odata, in calarasi au inceput deja chestiile astea. De asemenea propietarul este somat sa-si inmatriculeze masina in tara. Asta insemnand taxa de inmatriculare.

informatia este de la sursa sigura

din punct de vedere juridic situatia este ...dupa cum urmeaza

1. Impozitul se plateste la primaria locala PENTRU AUTOVEHICOLELE IMATRICULATE LA ACEA PRIMARIE, deci, de aici rezulta ca 1. masina nu e imatriculata...nu platesti impozit decat ACOLO UNDE E IMATRICULATA; nu pot fi penalizari daca nu ai impozit restant; fiscul...in speta primaria...e greu de crezut ca "urmareste masinile"

2. veirficariel pot fi facute orisicum, pentru ca nu pot dovedi ca ai folosit masina o perioada mai mare de 3 luni FARA SA IESI CU EA DIN TARA, avand in vedere ca iesirea nu mai este consemnata nicaieri...deci nu au ce sa-ti faca, dovada trebuind sa o faca ei CA NU AI IESIT NICI O OARA DIN TARA, lucru desigur imposibil

3. amenzile se prescriu, ba mai mult, daca au fost date pe detinatorul masinii, trebuiesc comunicate contravenientului in maxim 30 zile de la constatatrea contraventiei, altfel sunt nule PV

4. proprietarul, fie el roman sau strain, NU POATE FI SOMAT SA IMATRICULEZE MASINA NICAIERI, poate fi doar sanctionat pentru o contravenite DOVEDITA... ceea ce nu e cazul

mai mult, NU POT FI CHELTUIELI DE JUDECATA INTRUCAT PENTRU INSTITUTII ACTUL DE JUSTITIE E GRATUIT, ei neplatind nici taxe de timbru si nici avocati.... nu au ce sa ceara ca si cheltuieli de judecata

deci, sursele alea sigure, domnule raspandac, sunt imbatate cu apa rece si te rog, macar sa treci prin filtrul gandirii informatiile primite, INAINTE de a scrie tampenii pe ici pe colo

ca si treaba pur romaneasca, se poate ca agentii de politie, la indicatii "de sus" sa le faca grea viata posesorilor de masini cu BG, dar... si astea sunt relative, pentru ca orice PV se contesta in instanta etc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

fratilor!!!!! va rog nu-mi stricati topic-ul sa mi se inchida si mie ca la altii, EU IMI PREZINT MASINA MEA! va rog nu mai aduceti comentarii off topic, nu va suparati ca va zic dar asta e realitatea si daca nu am dreptate injurati-ma!!!! slp

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Salut,am vazut masina la intersectia Dealu Tugulea cu Uverturii si arata nemaipomenit zici ca e scoasa din cutie , sa o stapanesti sanatos.

PS , langa ea era una la fel pe care scrie SUPERSELECT nici nu stiam ca exista Pajero 2 cu transmisie superselect.

Sa ne tii te rog la curent cum ai rezolvat cu RAR-ul in cazul masinilor cu volan pe dreapta,multa bafta !

Link spre comentariu

Salut,am vazut masina la intersectia Dealu Tugulea cu Uverturii si arata nemaipomenit zici ca e scoasa din cutie , sa o stapanesti sanatos.

PS , langa ea era una la fel pe care scrie SUPERSELECT nici nu stiam ca exista Pajero 2 cu transmisie superselect.

Sa ne tii te rog la curent cum ai rezolvat cu RAR-ul in cazul masinilor cu volan pe dreapta,multa bafta !

acolo stau eu iar masina de lanaga a fost tot a mea si i-am vandut-o unui prieten si asteapta si ea intrarea in acelasi service, aia e cu motor de 2500 ! ms de urari!

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare