abunea Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Al doilea proprietar, cumparata de la WeltAuto in 2010, cu 3200km la bord. Primul proprietar a cumparat-o in 2008, noua, de la Midocar. Nu a suferit accidente. Accept orice test. Dotari: • Pachet GT SPORT (scaune sport, volan sport, schimbator de viteze si maneta frana de mana imbracate in piele, suspensii sport, jante 16”, bara fata model GT) • ABS, ASR • Airbaguri frontale, laterale, cortina • Scaune sofer/pasager cu reglaj pe inaltime • Pachet lumini interior (iluminare picioare pasageri fata, parasolare, pasageri spate, portbagaj, iluminare led rosu zona schimbatorului de viteze) • Lumini cu sistem Coming Home/Leaving Home • Oglinda interioara electro-cromatica • Dublu climatronic • Senzori ploaie + lumini • Proiectoare ceata • Sistem ISOFIX • Cruise Control • Sistem audio CD-Player original MP3 + 6 difuzoare • Modul telefon cu bluetooth, compatibil Nokia 6310 • Alarma de fabrica cu senzori de geam spart, habitaclu si inclinare, deschidere/inchidere geamuri si trapa din telecomanda • Trapa • Privacy glass 65% (geamuri fumurii spate si luneta) • Consola centrala cu guri ventilatie pentru locurile din spate si cotiera reglabila • Senzori de parcare spate (oglinda dreapta coboara la cuplarea marsarierului) • Roata de rezerva aliaj 16inch • Anvelope Dunlop SP Blue Response cumparate in vara 2016 Cadou: - 4x Jante tabla 16” + anvelope Vredestein Snowtrack 3 + capace - Bare transversale Thule Pret: 7500 euro Adrian 0768103213 - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Re: Golf GT SPORT - 1.4 TSI Twincharger Scuze daca nu am vazut, dar cati KM are acum? Ai avut ceva probleme cu distributia sau compressorul de aer? Este varianta de 140 sau 170cp? Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Aprilie 10, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Re: Golf GT SPORT - 1.4 TSI Twincharger Scuze daca nu am vazut, dar cati KM are acum? Ai avut ceva probleme cu distributia sau compressorul de aer? Este varianta de 140 sau 170cp? Salut, am omis eu km. Scuze. O sa faca in curand 78.000km. Nu am avut probleme, pana acum nu am schimbat decat consumabilele. Ca extra am schimbat pe la 60.000 bujiile si bobinele. Nu e masina mearsa zi de zi, o folosesc mai mult in afara orasului, prin oras ma dau cu troaca. Si compresorul de aer merge, nu am avut probleme. Motorul e acelasi, difera softul. Este modelul de 140cp. Pt mine a fost suficient. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Mai 6, 2017 Autor Partajează Postat Mai 6, 2017 Re: Golf GT SPORT - 1.4 TSI Twincharger Valabil! - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Mai 18, 2017 Autor Partajează Postat Mai 18, 2017 Re: Golf GT SPORT - 1.4 TSI Twincharger Reducere de pret la 7100 eur. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iunie 25, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2017 Re: Golf GT SPORT - 1.4 TSI Twincharger 6900eur. Masina in toate mintile, km putini si reali + dotari bune - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Noiembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Re: Golf GT SPORT - 1.4 TSI Twincharger Valabil, 6500 euro, 80.000km rulati pana acum - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate