Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noua mea jucarie D2 TD5

Bandit

Postări Recomandate

Salutare,

Incepand de ieri, am o noua jucarie :)

Am nevoie de ajutorul vostru pt a rezolva cateva problemute sesizate:

-la deschiderea masinii din telecomanda, usa sofer si pasager stanga nu se deschid - celelalte da.Daca o deschid din interior, se inchide din telecomanda fara nici o problema.Vreo recoamndare?

-am sarit peste "un politai culcat" si mi s-a aprins in bord, trio-ul fantastic(3 amigo).Cum pot remedia?

-recomandare magazin/coleg, de unde sa achizitionez accesorii:scut motor, cateva piese de estetica interioara(manson piele schimbator si frana de mana), anvelope AT

-stie cine cum se schimba ledurile de la panoul de control clima, daca se gasesc, si ce ar trebui sa caut

Multumesc anticipat

Editat de sierrafery
D2 nu e LR2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Noua mea jucarie D2 TD5

Salut, ti-am editat titlul si am scris si motivul... ai citit asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover ?, daca nu da-i drumul, la urmatoarea discutie sa ai deja RAVE ca altfel e greu sa te ajut si neaparat scrie anul de fabricatie si tipul de transmisie al masinii in semnatura sau profil, eventual si dotarile(SLS, ACE, blocant etc) ca sa stim despre ce vorbim, cu cat mai mult stim din prima fara sa tot intrebam vei primi ajutor mai usor

Pt usi ai nevoie de module(door latch assy) noi pe ambele parti, daca citesti topicul recomandat vei gasi si codurile pieselor si de unde sa comanzi orice, daca ai o firma listata VIES poti lua fara TVA, faci un contract de comodat de folosire al masinii pe firma

Pt 3 amigos trebuie sa vezi codul de eroare sa poti merge la fix, pe ghicite e greu si mult de munca, era un coleg in Cluj cu tester dedicat

pt iluminat clima vezi asta

dupa ce scoti becurile cu soclu ia jos "prezervativul" de pe bec si vei vedea ca se pot schimba becurile in soclu cu becuri ieftine pe care le poti gasi in magazin ca alea dedicate LR sunt cam scumpe, daca nu ma inseala memoria sunt 12V 3w T-10mm

Bafta

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare