Bandit Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 (editat) Salutare, Incepand de ieri, am o noua jucarie :) Am nevoie de ajutorul vostru pt a rezolva cateva problemute sesizate: -la deschiderea masinii din telecomanda, usa sofer si pasager stanga nu se deschid - celelalte da.Daca o deschid din interior, se inchide din telecomanda fara nici o problema.Vreo recoamndare? -am sarit peste "un politai culcat" si mi s-a aprins in bord, trio-ul fantastic(3 amigo).Cum pot remedia? -recomandare magazin/coleg, de unde sa achizitionez accesorii:scut motor, cateva piese de estetica interioara(manson piele schimbator si frana de mana), anvelope AT -stie cine cum se schimba ledurile de la panoul de control clima, daca se gasesc, si ce ar trebui sa caut Multumesc anticipat Editat Aprilie 11, 2017 de sierrafery D2 nu e LR2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 (editat) Re: Noua mea jucarie D2 TD5 Salut, ti-am editat titlul si am scris si motivul... ai citit asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover ?, daca nu da-i drumul, la urmatoarea discutie sa ai deja RAVE ca altfel e greu sa te ajut si neaparat scrie anul de fabricatie si tipul de transmisie al masinii in semnatura sau profil, eventual si dotarile(SLS, ACE, blocant etc) ca sa stim despre ce vorbim, cu cat mai mult stim din prima fara sa tot intrebam vei primi ajutor mai usor Pt usi ai nevoie de module(door latch assy) noi pe ambele parti, daca citesti topicul recomandat vei gasi si codurile pieselor si de unde sa comanzi orice, daca ai o firma listata VIES poti lua fara TVA, faci un contract de comodat de folosire al masinii pe firma Pt 3 amigos trebuie sa vezi codul de eroare sa poti merge la fix, pe ghicite e greu si mult de munca, era un coleg in Cluj cu tester dedicat pt iluminat clima vezi asta dupa ce scoti becurile cu soclu ia jos "prezervativul" de pe bec si vei vedea ca se pot schimba becurile in soclu cu becuri ieftine pe care le poti gasi in magazin ca alea dedicate LR sunt cam scumpe, daca nu ma inseala memoria sunt 12V 3w T-10mm Bafta Editat Aprilie 11, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate