criss341 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Salut, Am probleme cu grupul din fata, cand il cuplez si merg incet , la relantiu, trozneste urat si este infranata pana cand o misti dupa loc Acum 2 saptamani am trecut prin apa cu ea si mi a curs prin partea stanga (pe langa planetara) ulei gros cu apa Ce pareri aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 11, 2017 Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Re: Probleme grup fata l200 nu cumva cand faci aceste probe, esti pe asfalt? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criss341 Postat Aprilie 12, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Re: Probleme grup fata l200 Nu, pe pamant sau iarba, cu rotile drepte. Eu ma gandesc sa nu fie ceva din grup daca a curs acel ulei amestecat cu apa fix unde intra planetara in grup si sa nu prapadesc mai multe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Re: Probleme grup fata l200 1.daca suspectezi apa in diff-ul fata, nu sta degeaba, mergi de da drumul la ulei si schimba-l 2.nu stiu ce echipare are masina matali dar daca are MRL-uri automate, si acelea pot trosni ... 3.acelasi troznet il poti auzi daca lantul din reductor scapa.... 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criss341 Postat Aprilie 13, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Re: Probleme grup fata l200 Am inteles, o sa ma duc la service, cred ca e ceva din grup, sper sa se rezolve usor Revin cu detalii cand o sa ajung la service Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criss341 Postat Aprilie 28, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Re: Probleme grup fata l200 1.daca suspectezi apa in diff-ul fata, nu sta degeaba, mergi de da drumul la ulei si schimba-l 2.nu stiu ce echipare are masina matali dar daca are MRL-uri automate, si acelea pot trosni ... 3.acelasi troznet il poti auzi daca lantul din reductor scapa.... Am gasit mai multa apa decat ulei in grupul din fata, de ce a intrat apa acolo? Ce trebuie sa schimb? Acum am bagat ulei si nu se mai aude asa rau cand plec dupa loc dar in schimb daca merg cu fata cuplata si vreau sa fac dreapta pe loc se aude trosnind ceva si se opreste de tot (pe drum de tara uscat) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 29, 2017 Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Re: Probleme grup fata l200 F*tuti dintii...trebe' alt grup. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criss341 Postat Aprilie 29, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2017 Re: Probleme grup fata l200 Dar nu inteleg de ce a intrat apa in el! Nu trebuia sa existe asa ceva !? Are ceva daca mai merg cu el pana la iarna? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Re: Probleme grup fata l200 Poti merge toata viata, dar doar cu spatele, fara sa mai cuplezi fata. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criss341 Postat Aprilie 30, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Re: Probleme grup fata l200 Poti merge toata viata, dar doar cu spatele, fara sa mai cuplezi fata. Nu am cum, merg numai pe camp cu ea. Asta e. Merg cu ea pana se rupe. Dar ce as putea sa schimb sa nu mai intre apa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 Re: Probleme grup fata l200 in partea superioara a diff-ului ai o mica teava cu un furtun ce duce spre partea superioara a masinii. Acesta are rolul de a permite carcasei diferentialului sa "respire" , evitand in acest fel crearea unei suprapresiuni in momentul incalzirii angrenajului, presiune ce ar forta pierderi de ulei pe la simeringurile axelor planetare. E posibil ca diff-ul matali sa "respire" ceva apa daca furtunul acela e lipsa ... E numai o presupunere ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 1, 2017 Partajează Postat Mai 1, 2017 (editat) Re: Probleme grup fata l200 Candva , masina a ramas intr-o balta , ceva ... si cum-necum a intrat o juma' de litru de apa ... daca ar fi totul in regula n-ar intra apa ( cateva simeringuri nu costa mult dar fac toti banii ) . Daca are un dinte rupt e doar o mica loterie cand, nu daca , ca e sigur ca se rupe la un sant mai serios . Cand ti-o crapa de tot diferentialul fata ar fi bine sa ai si niste cizme in masina pentru offroad perpedes ... doar sa ai mare noroc , o crapa in poarta fermei ... blocarea mai sus pomenita e probabil un dinte rupt care intra in restul danturii de pe coroana/pinion . Cauta-ti un SH rezonabil , diferentialul se schimba usor . Editat Mai 1, 2017 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criss341 Postat Mai 3, 2017 Autor Partajează Postat Mai 3, 2017 Re: Probleme grup fata l200 in partea superioara a diff-ului ai o mica teava cu un furtun ce duce spre partea superioara a masinii. Acesta are rolul de a permite carcasei diferentialului sa "respire" , evitand in acest fel crearea unei suprapresiuni in momentul incalzirii angrenajului, presiune ce ar forta pierderi de ulei pe la simeringurile axelor planetare. E posibil ca diff-ul matali sa "respire" ceva apa daca furtunul acela e lipsa ... E numai o presupunere Da, aveti dreptate, la mine nu mai exista acea teava, aveam gaura acolo, momentan i am facut o improvizatie cu valva de masina cu mastic Asta e, ghinion... se mai aude un huruit mic in grup dar merge bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi123q Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Re: Probleme grup fata l200 Ai golit grupul de ulei sa vezi ce curge din el sa vezi daca e ulei sau apa .Vezi ca grupul acela se invirte tot timpul din maneta se decupleaza reductorul si cardanul .NU de alta dar sa nu ai nefericirea sa se blocheze la 100 km/ora ca da cu tine de nu te vezi mai ales ca masina e usoara pe spate.Nu cred ca numai din aerisitorul acela huruia grupul in cel mai rau caz cind se infunda da ulei afara Parerea mea demonteaza-l si poate scapi cu vreun pinion planetar ,,satelit sau rulment spart Eu la l200 nu am avut problema asta dar am avut aro mult timp si am gasit un grup plin ochi de apa. L200 asta nu are MRL-uri sa poti decupla planetara ci direct flanse cum aveau IMS,TV japonezii le-au gindit pt confort sa nu te mai dai jos din masina sa le cuplezi manual. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate