Jethro Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Salut, Postez pt. un prieten care si-a transformat (a modificat volanul se stg.) un freelander din 2004 de anglia si la RAR i-au zis ca trebuie sa schimbe si farurile ca sa il omologheze. Rugamintea este daca are cineva de vanzare la pret rezonabil un set de faruri de la o masina cu volan pe stanga sau daca e dispus cineva contra cost bineinteles sa-i imprumute farurile pana trece RAR-ul. In acest caz el asigura montarea-demontarea in service si plata deranjului. Multumesc! Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Re: Ajutor faruri Freelander ....sau daca e dispus cineva contra cost bineinteles sa-i imprumute farurile ..... :ha::ha: Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jethro Postat Aprilie 12, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Re: Ajutor faruri Freelander Da man omu plateste deranju' Si dupa ce trece RAR-u' i le monteaza omului pe masina cum au fost. :grin: Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Re: Ajutor faruri Freelander Da man omu plateste deranju' Si dupa ce trece RAR-u' i le monteaza omului pe masina cum au fost. :grin: Decat atata munca si bani, mai bine isi comanda o pereche de faruri... ca tot va avea nevoie de ele ca sa nu fie injurat in trafic pe de o parte si ca sa nu ramana fara talon la un control RAR in trafic, pe de alta parte! Si controalele astea sunt tot mai dese! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 (editat) Re: Ajutor faruri Freelander Adaug la cele spuse de Teddy ca, intr-adevar, se acorda mare atentie farurilor pentru masinile cu volan pe dreapta pentru ca, la a mea, omul care mi-a netezit drumul la RAR pentru CIV si ITP, a insistat sa am pe masina musai faruri de stanga pentru ca altfel, cu toate interventiile, nu trec RAR-ul, drept pentru care m-am conformat si mi-am pus faruri de stanga, nu de imprumut, ci de cumparat. Editat Aprilie 15, 2017 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Aprilie 16, 2017 Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Re: Ajutor faruri Freelander ...... pentru ca, la a mea, omul care mi-a netezit drumul la RAR pentru CIV si ITP, a insistat sa am pe masina musai faruri de stanga pentru ca altfel, cu toate interventiile, nu trec RAR-ul, drept pentru care m-am conformat si mi-am pus faruri de stanga, nu de imprumut, ci de cumparat. Întreb.... pentru ce a mai fost nevoie de "potecă"? Nu mai speriați omul degeaba. .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 16, 2017 Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Re: Ajutor faruri Freelander Întreb.... pentru ce a mai fost nevoie de "potecă"? Nu mai speriați omul degeaba. Aline, nu sperie nimeni pe nimeni: de cand n-ai mai fost la RAR sa incerci sa inmatriculezi o masina cu volan pe dreapta sau una cu volanul schimbat? Si de cand nu te-a mai oprit RAR-ul in trafic pentru control? Poate, la tine e mai relaxata treaba cu inmatricularea... La Bucuresti e complicat rau! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 16, 2017 Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Re: Ajutor faruri Freelander Lasa ca am eu acum o saptamana la RAR Voluntari cu o motocicleta adusa din Anglia, care avea far simetric, si am stat p-acolo vreo 5 ore, pana s-au convins ca este perfect legala. Daca avea far de Anglia imi dadeau cu revenire. In concluzie, la autentificare nu se mai accepta lumini de la circulatia pe partea gresita. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Aprilie 16, 2017 Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Re: Ajutor faruri Freelander Nu spun că la noi e mai relaxata treaba, dar partea cu luminile este mai "ușor" negociabilă... Te "scoate din rand " fără drept de apel pentru directie sau frane! Știu și ei că poți rămâne în trafic fără acte.... Nu poți spune atunci... păi știți eu am uns... pe inginerul X! Da, corect cumperi o pereche de faruri și gata... dar când nu ai banii ăștia ( că și la dezmembrări au cam sărit prețurile că de... știu oamenii să facă business!) .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lu Postat Iunie 25, 2017 Partajează Postat Iunie 25, 2017 Re: Ajutor faruri Freelander Salut! Postez aici deoarece este topic despre faruri, ma poate ajuta cineva cu o informatie despre cum se scot farurile la un Td4/2005 facelift?Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 (editat) Re: Ajutor faruri Freelander Salut! Postez aici deoarece este topic despre faruri, ma poate ajuta cineva cu o informatie despre cum se scot farurile la un Td4/2005 facelift?Multumesc anticipat! Salut, citeste aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover , dupa ce ai descarcat RAVE vezi Workshop manual - Service procedures - Lighting - Repairs - Headlamp assembly(from 04MY), e explicat cu poze. nu e foarte greu Completeaza-ti te rog profilul si cu tipul de transmisie al masinii(manual asau automat) ca daca in viitor ai alte probleme sa stim din prima si in viitor deschide topic separat pt orice problema care nu e EXACT ca cea deja discutata in altul deschis pe o tema asemanatoare. Bafta Editat Iunie 26, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lu Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Re: Ajutor faruri Freelander Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate