Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cunoaste cineva vitara ?

mariusica

Postări Recomandate

Re: Cunoaste cineva vitara ?

Care-i treaba cu ea ?

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Care-i treaba cu ea ?

Nu plateste rovineta!

Amenzi emise pe un drum din valcea(poate era in trecere)

Proprietarul a contestat ...a sosit la mine si am indicat cu actul V.C.urmatorul proprietar.

Se pare ca a fost revanduta si cnair sa cestrin(intimat) o redirectioneaza mai departe!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Clasic, ai de tras, de umblat sau daca mai ai ceva copii la acte dai 120 lei si platesti o rovinieta, cu regulile astea de kk vinzi masina si pe urma stai cu grija.Intrebare: Ai scris pe talon ''instrainat catre ...?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Am trimis la instanta B.N. si au anulat pv dar au facut disjungere si sa vad ce urmeaza ptr ca eu am trimis toate actele doveditoare (copie act vanzare-cumpare,copie carte indentitate noului proprietar,de la primarie scoaterea din evidenta si fiscal) ca auto a fost instrainata la data respectiva (sa deschis un nou dosar)sa ma prezint la 500km ptr interogatoriu si clarificarea obligatiei de a face!

Editat de mariusica
Link spre comentariu

Mama lor de reguli, am avut 3 oferte sa vand masina ''fara acte'' sanatate frate mai bine o tin in curte si gata, nasol, am patit si eu cu ceva timp in urma.

Bafta.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

De fiecare data cand am vandut masina, am scris pe talon instrainat la un birou de acte auto, in felul asta noul proprietar este constrans ca in 30 de zile sa o treaca pe numele lui.

"If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems "
Link spre comentariu

Da frate este constrans dar daca merge la tzaroaia unde il cunoaste pe sefu de post si o data la 2 luni iese la DN si merge cu ''colegul controale ceva'' sta asa mult si bine cu scrisul pe talon.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare