geo_jimny Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Așa cum spune și titlul, caut un track pentru un traseu Cluj - Muntele Mare - Valea Arieșului. Aș dori practic să plec din Cluj și să ajung la Sălciua. Orice ajutor sau orice indicație este binevenită. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Re: Caut track Cluj - Muntele Mare - Valea Arieșului Serus , poti merge Baisoara - Muntele Mare - Valea Lupsii - Lupsa ( traseul meu te scoate putin mai in amonte decat ce vrei tu ) . O data ce ajungi la asfalt repari neajunsul in 20 de minute :) . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_jimny Posted April 14, 2017 Author Share Posted April 14, 2017 Re: Caut track Cluj - Muntele Mare - Valea Arieșului Mulțumesc, varianta ta este buna! Totuși mai sper sa obțin un track. Mi-e sa nu rătăcim traseul, deși am pe telefon Soviet military map. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SergiuV Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Re: Caut track Cluj - Muntele Mare - Valea Arieșului Poti vedea mai multe informatii despre acest traseu precum si niste trackuri in discutia aceasta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92196-Traseu-Cluj-vf-Muntele-Mare-Valea-Ariesului 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_jimny Posted April 15, 2017 Author Share Posted April 15, 2017 (edited) Re: Caut track Cluj - Muntele Mare - Valea Arieșului Poti vedea mai multe informatii despre acest traseu precum si niste trackuri in discutia aceasta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92196-Traseu-Cluj-vf-Muntele-Mare-Valea-Ariesului Multumesc de informație. Am convertit track-ul din link-ul de mai sus în format .kmz așa că îl postez și în această secțiune Muntele Mare - Ocolis - Valea Ariesului.kmz Edited April 15, 2017 by geo_jimny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irod Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Re: Caut track Cluj - Muntele Mare - Valea Arieșului Am uitat de topicul vechi :). Daca te pot ajuta cu ceva info spune. Eu nu ma prea am cu gps - urile. Am calatorit folosind busola , google earth si harta de hartie :). Cu asta sunt obisnuit. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo_jimny Posted May 15, 2017 Author Share Posted May 15, 2017 Re: Caut track Cluj - Muntele Mare - Valea Arieșului Deoarece am inregistrat și eu track-ul din Iara la Sălciua și pentru a fi de folos si altora atasez track-ul. Acest track contine atât track-ul ce este postat la #5 cât și traseul urmat de noi. Iara Salciua.kmz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts