andrei ilie Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Va salut,sunt posesorul unui Samurai an fabricație 1997. O dețin de un an,si o folosesc la vanatoare si plimbări prin natura. Odata cu primăvara m am hotărât sa între intr o reparație capitala,mai ales pe tinichigerie unde are probleme mari cu rugina(praguri,aripi,suporti de caroserie,etc),șasiul la o prima vedere arată bine(fără rugina)o sa atașez si poze! Recomandați mi va rog:1.ce tabla sa folosesc pentru înlocuire pod pedalier(grosime)?si eventualele petice.... 2.un teroson sau antifon bun pt.caroserie si ,sasiu Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Re: Recondiționare samurai 1997 La podea , 1mm grosime . Antifon de la Sinto , nici scump nici ieftin , nici prost nici stralucit ... mai mult s-ar pune problema pregatirii suprafetelor inainte de aplicare - decapate de rugina , degresate bine ... e foarte indicat o vopsire peste antifon sa-i inchida eventualele porozitati care nu pot fi evitate s( porozitati care nu sigileaza bine suprafata de protejat ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei ilie Postat Aprilie 20, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Re: Recondiționare samurai 1997 Merci de răspuns!Antifonul sa l dau primul strat cu pistolul si al doilea sa l dau mai gros cu pensula,cum ar fi mai ok? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Re: Recondiționare samurai 1997 Incepi in prealabil cu pensula doar in locurile greu accesibile cu pistolul ( care vor fi prea putin sau deloc pulverizate ) , in rest toate straturile la pistol . Cu pensula nu rezulta o depunere uniforma la suprafete mari . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei ilie Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Recondiționare samurai 1997 Va salut!ma apropi de final cu mașina,dupa o munca si un chin de nedescris e aproape gata!Nu credeam ca poate sa arate o mașina in halul in care era aceasta,probabil ca si cel care a avut-o înainte si a bătut foarte mult jog de ea!Pe timpul reparației am avut de câteva ori tendința s o duc la remat,si sa renunț la ea.Am sunat la toate parcurile de Dezmembrari din tara pt o alta caroserie,si cum nimeni nu avea o caroserie in mințile ei,a urmat Operațiune!Ce am gasit pe dedesubt: Toată podeaua mancata,suporti tampoane(șasiu)complet refăcuți,aripi fata spate mâncate de rugina,înlocuite cu altele noi,praguri mâncate-inlocuite,contrapraguri mancate-inlocuite etc.toata podeaua am înlocuit-o cu tabla dublu decapata de 2mm inclusiv contrapraguri .Efectiv puteam sa cad din ea pe vreun câmp pe undeva. Schimbat piese,daca tot era desfacuta:amortizoare,rezervor si conducte benzina,pompa de benzina,frâne spate absolut tot nou inclusiv cabluri,ambreiaj Exedi,etc Încerc sa pun si ceva poze dar nu reușesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei ilie Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Recondiționare samurai 1997 Înainte de toate întâmplate,am încercat pe la 7-8 tinichigi,răspuns:ne pare rau,nu ne băgam la asa ceva:)))) Atunci am apelat la socramiu care se ocupa cu confecti metalice si am bagat o la el in hala.2 băieți au stat pe ea timp de o luna muncind si injurand!sunt mulțumit cum a iesit mașina,si ma bucur ca am ,,salvat"un samurici! Mai am si un lc120 din 2008,dar Samuraiul e altceva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei ilie Postat Mai 21, 2017 Autor Partajează Postat Mai 21, 2017 Re: Recondiționare samurai 1997 Asa arată mașina acum cu aripi noi,praguri contrapraguri noi si toata podeaua noua:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate