Farfarello Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Se pare dupa o prima verificare superficiala sunt pe cale de a se duce (sau s-au dus) bucsele de la cutia de viteze la al meu Samurai. Aceesi problema o mai are un prieten din Zalau. Ce solutie profesionista/heavy duty propuneti? Este ok sa mergi pe cele originale? Se gasesc ? Multumesc. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Bucse cutie de viteze Samurai adica tamponul de la cutia de viteze.... e ok cel original nu se rupe asa des :). eu am luat ultima oara de la Alpadrino in jur de 100 ron. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Bucse cutie de viteze Samurai Multam Ionutz. Ramane sa fac cinste cu o tuica buna :ypu . Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate