bbs Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Re: Sfaturi suzuki vitara incepator faptul ca are schimbate filtrele si distributia nu e nici un mare avantaj. Cuantificate in bani fac inre 600-700 lei. Rugina cum ai vazut-o? ai ridicat mochete, masina pe rampa ? sau asa pe dinafara de la 2 m. Daca poti da-i jos stopul stanga spate, si vezi ce e pe acolo. Mai ridica-i si mocheta pe la portbagaj. Daca are overfendere...cine stie ce o fi pe dedesupt. Mie unul mi se pare suspect de ieftina. Zilele astea imi iau una pentru piese de rezerva, adusa din italia, neinmatriculabila - 1100 euro. 1400 la vanzare. 4-500 adusul. 2-300 si-a mai pus asta de o vinde. Pana sa o inalti, modifici, adu-o pe calea de plutire. Apoi bani sa ai. Incap nespus de mult in sportul asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filotenicolae Posted April 21, 2017 Author Share Posted April 21, 2017 (edited) Salut , sunt nou in lumea ''offroad'' . Detin un suzuki vitara din 92 8v ,de vreo 10ani . Nu a fost o masina de care sa trag si sa imi bat joc de ea, o foloseam ca sa urc la tara cand ploua ..alta sansa nu aveam . Masina este incaltata cu 195/75/15 AT. Doresc sa achizitonez un vitara din 97 16v , ce parere aveti ? Masina care am gasit-o are aproximativ 245000km, este mult pentru aceasta masina ? Apar probleme frecvent ? --Mentionez ca de 10ani de cand detin 8v nu am avut probleme cu motoru sau etc , pompa de benzina..ambreiaj..rulmenti , ce se mai strica..cam atat . -- Masina ce doresc sa o cumpar are putina rugina la pragul din stanga al soferului , 1400euro adusa din martie in tara , din germania..are filtrele si distributia schimbate. Ce imi recomandati pentru inceput la aceasta masina ? daca este vorba de kit de inaltare..mi-ati putea da niste cote pentru kitul de inaltare? Tatal meu este strungar si ar putea sa o rezolve . As dorii cat mai multe detalii despre 16v si ce imi recomandati , multumesc mult ! -interiorul in stare perfecta - Edited April 21, 2017 by filotenicolae Link to comment Share on other sites More sharing options...
filotenicolae Posted April 22, 2017 Author Share Posted April 22, 2017 Re: Sfaturi suzuki vitara incepator m-am razgandit . am sa cumpar un grand vitara de 2000 cabrio, cel din 99 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts