Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi suzuki vitara incepator

filotenicolae

Postări Recomandate

Re: Sfaturi suzuki vitara incepator

faptul ca are schimbate filtrele si distributia nu e nici un mare avantaj. Cuantificate in bani fac inre 600-700 lei. Rugina cum ai vazut-o? ai ridicat mochete, masina pe rampa ? sau asa pe dinafara de la 2 m. Daca poti da-i jos stopul stanga spate, si vezi ce e pe acolo. Mai ridica-i si mocheta pe la portbagaj. Daca are overfendere...cine stie ce o fi pe dedesupt.

Mie unul mi se pare suspect de ieftina. Zilele astea imi iau una pentru piese de rezerva, adusa din italia, neinmatriculabila - 1100 euro.

1400 la vanzare. 4-500 adusul. 2-300 si-a mai pus asta de o vinde.

Pana sa o inalti, modifici, adu-o pe calea de plutire. Apoi bani sa ai. Incap nespus de mult in sportul asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut , sunt nou in lumea ''offroad'' . Detin un suzuki vitara din 92 8v ,de vreo 10ani . Nu a fost o masina de care sa trag si sa imi bat joc de ea, o foloseam ca sa urc la tara cand ploua ..alta sansa nu aveam .

Masina este incaltata cu 195/75/15 AT. Doresc sa achizitonez un vitara din 97 16v , ce parere aveti ? Masina care am gasit-o are aproximativ 245000km, este mult pentru aceasta masina ? Apar probleme frecvent ? --Mentionez ca de 10ani de cand detin 8v nu am avut probleme cu motoru sau etc , pompa de benzina..ambreiaj..rulmenti , ce se mai strica..cam atat . -- Masina ce doresc sa o cumpar are putina rugina la pragul din stanga al soferului , 1400euro adusa din martie in tara , din germania..are filtrele si distributia schimbate. Ce imi recomandati pentru inceput la aceasta masina ? daca este vorba de kit de inaltare..mi-ati putea da niste cote pentru kitul de inaltare? Tatal meu este strungar si ar putea sa o rezolve . As dorii cat mai multe detalii despre 16v si ce imi recomandati , multumesc mult ! -interiorul in stare perfecta -

Editat de filotenicolae
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare