LaurentiuRRS Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Am primit astazi un plic de la Land Rover Romania pentru o chemare in service problema fiind centurile de siguranta si dupa cat am citit in scrisoare scrie despre citez"La anumite vehicule Range Rover cu an model 2016-2017,Range Rover Sport 2016-2017 si Discovery Sport 2016-2017 este posibil ca sistemul de pretensionare a centurii de siguranta fata sa nu functioneze corespunzator" Stiti ceva? A mai primit cineva? Detin un RRS Sport 2016 3.0 SE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Re: Range Rover Sport 2016 - problema la centurile de siguranta ? Am primit astazi un plic de la Land Rover Romania pentru o chemare in service problema fiind centurile de siguranta si dupa cat am citit in scrisoare scrie despre citez"La anumite vehicule Range Rover cu an model 2016-2017,Range Rover Sport 2016-2017 si Discovery Sport 2016-2017 este posibil ca sistemul de pretensionare a centurii de siguranta fata sa nu functioneze corespunzator" Stiti ceva? A mai primit cineva? Detin un RRS Sport 2016 3.0 SE Chemarile de genul asta nu implica decat niste timp pierdut din partea ta... e indicat sa le dai curs! Daca, totusi, vrei sa afli mai multe despre asta, fa-ti cont aici: http://topix.landrover.jlrext.com/topix/vehicle/lookupForm si, pe baza VIN-ului masinii vei gasi toate buletinele tehnice care privesc modelul tau! Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate