Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Martor ulei inactiv Disco 2

Bobi

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea! De curind am schimbat tabara de la japoneze la GB.

Acum prima problema care o intimpin este lipsa martorului din bord adica nu se aprinde la self check si ma ingrijoreaza caci nivelul uleiului este sub minim si nu stiu de unde sa incep verificarea conectivitatii.

A doua chestie ca nu imi dau seama daca este cu blocant central sau fara,este fabricatie 2002 cu face lift TD5.Multumesc anticipat de indrumari.

ps: am citit din Rave de mi s -au umflat dioptriile,interesanta masina:grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Martor ulei inactiv Disco 2

Salutare la toata lumea! De curind am schimbat tabara de la japoneze la GB.

Acum prima problema care o intimpin este lipsa martorului din bord adica nu se aprinde la self check si ma ingrijoreaza caci nivelul uleiului este sub minim si nu stiu de unde sa incep verificarea conectivitatii.

A doua chestie ca nu imi dau seama daca este cu blocant central sau fara,este fabricatie 2002 cu face lift TD5.Multumesc anticipat de indrumari.

ps: am citit din Rave de mi s -au umflat dioptriile,interesanta masina:grin:

Salut. Bine ai venit. Am și eu aceeași problemă cu martorul de ulei. Am făcut și un topic în sensul acesta... Legat de CDL, pt inceput vezi dacă ai timoneria cu dif lock. Dacă nu, trebuie verificat dacă există în dotarea mașinii, dar nu e activ. Mai departe există soluții simple de activare. Există câteva topicuri în sensul asta. În tot cazul eu cred ca ai făcut o alegere bună!

Editat de bobby79
Link spre comentariu

Senzorul de presiune ulei e in racitor ala cu mufa protocalie pe sub galeria de evacuare si turbina, firul se cam rupe ca e intins, atingand firul ala alb/maro la masa trebuie sa se aprinda martorul daca nu e intrerupt pe undeva.

http://www.4x4community.co.za/forum/attachment.php?attachmentid=73571&d=1287083654

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Multumesc domnilor pentru promptitudinea raspunsurilor.

Verific si mufa si CDL ul si cu siguranta o sa mai am nevoie de raspunsuri ca pare foarte complexa masina asta.Pana ma imprietenesc de tot cu ea.

Link spre comentariu

Problema identificata:bulb defect.Mufa la mine este cu un singur fir,am facut contact cu masa si se aprinde martorul in bord.Astept piesa - bulbul.

Multumesc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare