volkerv Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: New Jeep in Club Am ceva pentru tine viewtopic.php?f=30&t=10482 Cu asta numai rupe nimic :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: New Jeep in Club Multumesc pentru informatie dar banii s-au dus pe cel rupt si acum altii n-am. Poate mai tarziu Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: New Jeep in Club :hlAJUTOR! Cine ma poate ajuta cu un rulment de presiune cu comanda hidraulica pentru YJ model 92. Fac cinste :2dr in afara de cit costa el. Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: New Jeep in Club :hlAJUTOR! Cine ma poate ajuta cu un rulment de presiune cu comanda hidraulica pentru YJ model 92. Fac cinste :2dr in afara de cit costa el. suna-ma luni dimineata... 0722-306.000 / 0751-306.000 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Re: New Jeep in Club Se pare ca nu se mai gasesc piese ieftine ptr jeep-uri vechi. Daca ma poate ajuta cineva cu un rulment de presiune pentru YJ second hand dar in limita a 3-400 lei (unul nou pe Quadrateq este 130 $). Va rog nu sariti mai sus cu pretul ca nu am bani. Merci:tk Atasat poza Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: New Jeep in Club mi-a mai venit o idee, ca Marius s-a tot uitat da nu l-a mai gasait pe cel care i stia ca-l are... suna-l pe George la JeepComservice si intreaba-l daca nu are unul SH....: 0722-524.024 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Mai 22, 2010 Autor Partajează Postat Mai 22, 2010 Re: New Jeep in Club Am gasit la volkerv; super baieti. la inceput au cam bajbait dar i-au dat de capat. In alta ordine de idei ... sunt pus pe schimbari... :) Deocamdata e asa DAAAR .... urmeaza Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: New Jeep in Club Stie cineva de unde pot lua asa ceva din Romania Multumesc anticipat Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: New Jeep in Club Stie cineva de unde pot lua asa ceva din Romania Multumesc anticipat da, ti-l aduci sau daca vrei ti-l aduc din state de la Quadratec.... ai tel meu, ma poti suna. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate