Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

New Jeep in Club

Isuzu Rider

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: New Jeep in Club

oo...sa-l stapanesti sanatos raidere.

dar nu i-a placut mai mult isuzu...sa-l calaresti u pe asta?

Nu dau eu catiru pe un cal de curse. Ce-s nebun!? :hm

Poate daca-i dau o tava cu jeratec (la Bozioru) ca sa vad ce-i poate pielea :ha: :ha: :ha:

Hell is my Paradise
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Sa-l stapanesti(iti) sanatos(i). Da' mai scapa-l de niste "tuninguri", ca altfel e super-masina. Am avut unul la fel si plang si-acuma ca l-am dat.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

L-as scapa eu de multe inutilitati :twisted: :ha: , da' nu e al meu. Asa caaa, POHTA'N cui :sr

Ce bine ar arata cu aripi decupate, putin inaltat (numa fro 4") si cu un troliu Warn, ca sa nu mai zic de Boogere :ha: :ha: :ha:

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

cu toata incrancenarea lor...la mine a iesit cum a scris neamtu in acte....Euro2

acum aspept pe mariile lor de la politie sa inceapa lucrul cu publicul....sa termin cu inmatricularea :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Fratilor ajutati un om sarman. :ang2 :ang2 Ma gandeam sa inmatriculez Jeep-ul si NENOROCIREEE!!!

(F...tui in ....... de guvernanti, ca nu-i mai satura pamintul! :uameni . Doamne Iarta-ma!)

Au marit taxa de poluare si a devenit imposibil de platit.

A crescut mai ceva ca Fat Frumos (Ala de crestea intr-o zi cat altii intr-un an)

Daca nu reusesc sa fac ceva la urgenta saptamina asta am patit-o nashpa.

Ma gandeam sa caut o carte (sau talon) mai veche pe la cineva care a dezmembrat un Jeep Wrangler. Daca aveti vreo idee ajutati-ma :pl

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
Vizitator hendon

Inmatriculeaza-l in Marea Britanie direct pe numele fetei si ii iei doar RO vigneta. Sau pe numele tau,o sa fie mai mica asigurarea.

Link spre comentariu

Inmatriculeaza-l in Marea Britanie direct pe numele fetei si ii iei doar RO vigneta. Sau pe numele tau,o sa fie mai mica asigurarea.

interesant, dar cum se poate asta?

poti sa scrii mai in detail?

trebuie sa iei acolo un apartement in chirie, masina trebuie sa fi fost imatriculata la ei, costuri de impozit, asigurare, cat de des se face verificarea si ce se intampla daca nu respecti termenul de verificare tehnica???

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator hendon

Pentru ce sa iei apartament?Impozit nu se plateste pe masini in Marea Britanie,iar verificarea tehnica se face anual.Se mai plateste asigurarea care e bine oricum sa o ai.Daca ai in jur de 35-40 de ani nu cred ca e mai mare de 300 de lire pe an la masina aia.Daca sunt 2 soferi trecuti pe asigurare,e mai mica.

Link spre comentariu

sunt curios ce norma de poluare o sa iasa la rar in ultima vreme cam ies non euro multe din masinile la care in actele de germania scrie clar euro2

Eu am motor de 2.5 injectie multipunct,'93 fabricatie,trecut norma de poluare E2 pe actele germane si a iesit euro 1 la RAR Voluntari.Multa lume face confuzia asta,echivaleaxza "E'-ul de pe brieful german cu EURO.

Nu merita sa le platesti hotilor astia ditamai taxa de poluare(la mine a fost 42 de milioane,am mai prins varianta "ieftina"),mai bine il inmatriculezi in Bulgaria si le F..muma in c....de guvernanti imbecili.

IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu

La fel e si asta. Am pe parbriz un timbru. Cica e atestare pentru centrele istorice unde nu ai acces daca masina nu corespunde normelor de poluare. Deci (in concluzie) norma e clar euro 2. Darr ..... cine stie ce va iesi la RAR? Deocamdata astept sa vina sedinta de guvern din 15 ian.

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

da-ne si noua pontul ala cu asigurari de 300 de lire sau mai ieftin in doi soferi.apropo cam cat costa ro-tax si cate amenzi iti iei daca nu platesti???prima asigurare in anglia daca nu ai vechime fara accidente costa de la 1500 de lire in sus 80% din asiguratori nu accepta permisul romanesc si iti umfla prima chiar si cu 100% .daca ai o combinatiie cu vreo asigurare da-ne si noua un link ca 99 la suta din asiguratori dau quotes online

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare