ssrli Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: New Jeep in Club frumoasa masina !cat despre euro2 nu vreau sa te descurajez dar e prea mult pt anul1993 :sr Stiu sigur un Golf diesel din 1993 care a trecut norma Euro 2 fara probleme. Despre normele de la Jeep-urile din anul acela nu am idee, dar e posibil sa fie... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: New Jeep in Club da-ne si noua pontul ala cu asigurari de 300 de lire sau mai ieftin in doi soferi.apropo cam cat costa ro-tax si cate amenzi iti iei daca nu platesti???prima asigurare in anglia daca nu ai vechime fara accidente costa de la 1500 de lire in sus 80% din asiguratori nu accepta permisul romanesc si iti umfla prima chiar si cu 100% .daca ai o combinatiie cu vreo asigurare da-ne si noua un link ca 99 la suta din asiguratori dau quotes online Nu e chestia de nici o combinatie,e perfect legal.Societatile de asigurari nu numai ca accepta permisul romanesc,ba chiar recunosc dovada de la firmele de asigurari din Romania ca nu ai avut accident in ultimii 5 ani, pentru ca asiguratul sa primeasca reducerea care este si de 90%.Plus ca,diferentelele de pret pt aceeasi masina,acelasi sofer si aceeasi adresa,pot sa fie de 2000 de lire,in functie de firma pe care ti-o alegi sa te asigure.Adica,fiecare firma cum prinde fraierii.Normal ca daca te duci la prima firma care iti iese in cale ca sa te asiguri fara sa intrebi mai intai,te "arde". Este un site, http://www.confused.com unde daca intrii si introduci o singura data numele tau,adresa, si datele masinii,site-ul iti verifica si iti face cotatie comparativa toate firmele de asigurari din UK.O sa fii foarte uimit sa vezi ca diferenta este foarte mare.Intreaba ola Ardaf sa vezi,ca au fost cazuri de persoane care au cerut dovada ca nu au avut accident in ultimii X ani,ca sa beneficieze de reducere la prima de asigurare din UK.Diferenta mare de pret mai este si daca bifezi ca vrei recovery cand faci quotes online.Daca nu esti atent(sau daca o vrei) atunci te "arde" la bani.Dar banuiesc ca daca iti duci o masina din UK sa o folosesti in Romania nu ai nevoie de recovery.....In ce priveste intrebarea cu amenzile,nu stiu exact care e legea in Romania daca nu ai RO vigneta...trebuie sa intrebi acolo. In UK se platesc doua chestii pt masina: 1.Asigurarea care include si cartea verde 2.Taxa de drum daca circuli cu masina pe drumurile publice din UK Majoritatea care isi duc masinile in Europa,platesc taxa de drum in tarile respective,de exemplu in Spania,unde sunt orase intregi de englezi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: New Jeep in Club Sa l stapanesti sanatos ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator andora Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: New Jeep in Club hendon, cand vorbesti de asigurare...este vorba de asigurarea obligatorie nu? zi-mi daca stii ceva de posibilatatea incheierii unei asigurari casco in uk?...si daca cineva are, ce cota are, a avut evenimente? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hendon Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: New Jeep in Club Nu mai tin minte exact ce inseamna Casco,adica cum se aplica.Eu vorbesc de asigurarea care iti repara si masina ta si a celuilalt in caz de accident,asta e in jur de 275-300 si ii zice "full comprehensive"de lire.Daca vrei asigurare care nu repara masina ta ci doar al celuilalt,atunci e mai ieftina si ii zice "third part".La asta sa fii atent cand completezi o asigurare on line.Mai e o chestie,aici se asigura persoana,nu masina.Altfel plateste unul care are 20 de ani si permis de un an si altfel plateste unul de 35-40 de ani si permis de 10 ani.Mai conteaza doar valoarea la care e masina.La una cam de 4000 de lire valoare,eu platesc 275 de lire full comprehensive.Adica in caz de accident,o face si a mea si a lui celalalt.Banuiesc ca la una de 500 de lire asigurarea e si mai mica.Nu sunt sigur daca societatile de asigurari de aici asigura masini inmatriculate in alta tara decat UK. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: New Jeep in Club La fel e si asta. Am pe parbriz un timbru. Cica e atestare pentru centrele istorice unde nu ai acces daca masina nu corespunde normelor de poluare. Deci (in concluzie) norma e clar euro 2. Darr ..... cine stie ce va iesi la RAR? Deocamdata astept sa vina sedinta de guvern din 15 ian. Am facut RAR-ul si sa-i f... si sa ... %$#!$#^%*&%(*^(*&) in toate gaurile lor de javre. :uameni A iesit non euro. Asa inseamna taxa e de cca. 3700 euro. Baga-mi-as. Chiar nu stiu ce sa fac. Cred ca negociez cu fiica-mea sa o prepar de lucru :twisted: :grin: si sa-i iau ei alta coaja de plimbat. Poate ca e mai bine asa (e prea puternica ptr ea :grin: ) Cam cat costa o platforma? Stie cineva? Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: New Jeep in Club Gasesti platforma si la 1500 euro.Bafta la noul proiect!!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: New Jeep in Club oo...sa-l stapanesti sanatos raidere. dar nu i-a placut mai mult isuzu...sa-l calaresti u pe asta? ajungi la vorba mea...ia-l si da-te cu el, ca-i pacat de masina sa stea pe sosea :h5 oricum, de ce nu incerci varianta cu vecinii de la sud, pt inmatriculare...e mai comod si te duce mai ieftin decat platforma. pentru inceput, baga-i gumele si troliul de pe isuzu, si misca-te repede, ca de luna asta cred ca incepem sa framantam noroaiele prin m-tii Buzaului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: New Jeep in Club Fabiane taica nu mai am ce lua de pe Isuzu ca l-am dat cu totul :sr . Ce masina! Jar manca :grin: Acuma sa vad cu ce ma dau. Gasesc eu un cazan, nu ma las la mila altora sa ma ia copilot :grin: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: New Jeep in Club Ai 3 variante: -dai banii si il inscrii; - vb cu Vali sau cu HEM si il inscrii pe BG; - merge si pe platforma, dar cu dezavantajele de rigoare.... nu poti sa iesi cu el in sosea, si la un circuit mai fain sunt de strabatut si drumuri publice, plus ca nu intotdeauna intr-un circuit de weekend te intorci din punctul de unde s-a plecat ... - ar mai fi a 4-a varianta, sa gasesti acelasi model rupt dar inscris ( parca era unu pe la Bicaz, si acum vreo 3 luni pe autovit la 2500 E ), si faci unu bun si circulabil. si mai ramai si cu piese de schimb.... success si bafta Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: New Jeep in Club Ai 3 variante: -dai banii si il inscrii; - vb cu Vali sau cu HEM si il inscrii pe BG; - merge si pe platforma, dar cu dezavantajele de rigoare.... nu poti sa iesi cu el in sosea, si la un circuit mai fain sunt de strabatut si drumuri publice, plus ca nu intotdeauna intr-un circuit de weekend te intorci din punctul de unde s-a plecat ... - ar mai fi a 4-a varianta, sa gasesti acelasi model rupt dar inscris ( parca era unu pe la Bicaz, si acum vreo 3 luni pe autovit la 2500 E ), si faci unu bun si circulabil. si mai ramai si cu piese de schimb.... success si bafta Accept variantele 2 si 4. Cu platforma e groasa si am inteles argumentele Daca stiti optiuni ptr variantele cerute (inscris pe BG ori unul de piese) dati-mi msg ori PM Florian - 0743111124 Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Martie 26, 2009 Partajează Postat Martie 26, 2009 Re: New Jeep in Club :hi http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=19&t=7294&start=0 FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: New Jeep in Club EVRIKA!!! :ypu Reusit operatie transplant de Jeep pe organism bulgaresc. De azi ma cheama Rashid :grin: ... adica pe proprietar. :grin: Cica era unchi dinspre mama da' eu nu stiam :ha: . Important e ca mi-a infiiat Jeep-ul si mi l-a dat in folosinta :banana Prosti sunt guvernantii astia :pr . La BG am rezolvat rapid dar mai ales IEEEEFTIN. Si nu mai platesc nici taxa, nici impozit, iar asigurarea este 1/2 decit la noi. :grin: Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: New Jeep in Club Felicitari. :bravo :h5 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: New Jeep in Club S-ar parea ca in ultimul timp lucrurile evolueaza. :banana Prima schimbare la fata... :grin: OOPS! :T Am nevoie de flanse/distantiere roti, cca 3 cm latime (atinge la viraje in bara stabilizatoare fata) Urmeaza altele, bara, troliu, simex-uri, tripmaster, etc... dupa care ... ma duc la OFF :ypu Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: New Jeep in Club Bine raidereeee!!! poate ne vedem la Luana fest... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: New Jeep in Club S-ar parea ca in ultimul timp lucrurile evolueaza. :banana Prima schimbare la fata... :grin: OOPS! :T Am nevoie de flanse/distantiere roti, cca 3 cm latime (atinge la viraje in bara stabilizatoare fata) Urmeaza altele, bara, troliu, simex-uri, tripmaster, etc... dupa care ... ma duc la OFF :ypu Scuze, m-a luat valu' si am uitat de atachement Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: New Jeep in Club Mai vreau si blocante spate + fata. Pe spate as dori asa ceva http://www.quadratec.com/products/16104_002.htm Daca aveti ceva idei de unde se pot cumpara in RO dau de baut :x Pe fata as incerca un LSD daca are cineva (idem mai sus :x ) Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: New Jeep in Club nu pot decit sa te felicit....frumos bulgaroiu' :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: New Jeep in Club Salut Florine, In primul rand, ma bucur tare ca ai reusit sa-l vezi in actiune pe jipulica! No. 2 vezi aici http://www.4x4garage.de/catalog/index.php/cPath/41 . Eu de la el am luat joint-urile si pot sa zic ca a mers bine comanada ... mai putin ca a incurcat putin o piesa ... dar omul e ok. Multa bafta si spor! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: New Jeep in Club Salut Florine, In primul rand, ma bucur tare ca ai reusit sa-l vezi in actiune pe jipulica! No. 2 vezi aici http://www.4x4garage.de/catalog/index.php/cPath/41 . Eu de la el am luat joint-urile si pot sa zic ca a mers bine comanada ... mai putin ca a incurcat putin o piesa ... dar omul e ok. Multa bafta si spor! Adi eu caut o sursa din Romania, RAPID!!!. Altminteri iau de la Quadrateck pe comanda varului meu din USA. Dar dureaza cca 3-4 sapt Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Aprilie 25, 2009 Partajează Postat Aprilie 25, 2009 Re: New Jeep in Club Mai vreau si blocante spate + fata. Pe spate as dori asa ceva http://www.quadratec.com/products/16104_002.htm Daca aveti ceva idei de unde se pot cumpara in RO dau de baut :x Pe fata as incerca un LSD daca are cineva (idem mai sus :x ) Doar daca nu are Oresti unul. La el vazusem de vanzare in tara, mai de mult. In rest, ramane sa comanzi din state :( '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: New Jeep in Club Si VOILA! :banana Am blocant pe spate :twisted: Mi-a sosit din State Ma dau la noroi Poate vreti si voi :h5 (nu am gasit alta rima :sr ) Urmeaza montaj. Se ofera cineva :hi Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: New Jeep in Club Si VOILA! :banana Am blocant pe spate :twisted: Mi-a sosit din State Ma dau la noroi Poate vreti si voi :h5 (nu am gasit alta rima :sr ) Urmeaza montaj. Se ofera cineva :hi Am uitat de attach Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: New Jeep in Club Am luat muie de la State, si blocantu' rupt pe spate Cine are bani si poate, Sa ii dea in alta parte. :uameni Dupa aceasta aventura nu am in fata decat un vers... :sr Maninc si plang, maninc!... de Bleaga Si uite asa s-a mai intepat un roman pe spate cu marfa din State (made in China) Distractie de 1 leu cu cheltuiala pe dolari (vreo 300) Ori eu am gresit? :sr Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate