Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandari sufa recuperare

alm74
 Share

Recommended Posts

salutare

as dori si eu sa achizitionez o sufa elastica pentru recuperare si 2 buc ochet

masina...lc 120 5 usi

ceva recomandari?

lungime , indice de sarcina...etc

multumesc

Re: Recomandari sufa recuperare

Cel mai bine intrebi vanzatorii de pe forum, plus ca achizitia se face in functie de buget, o sufa ARB are un pret comparativ cu una Tmax.Arunca un ochi pe siteul vanzatorului din stanga sus a paginii la echipamente de recuperare si vezi ce iti place.

Ocheti 3-5 tone

Sufa elastica/cinetica are cam 8-10 m de obicei si sarcina de peste 8T si difera de cea clasica de tractare pentru ca se intinde dupa care revine, se foloseste la recuperari dar nu cred ca poti tracta o masina pe drum drept sa zic asa, pentru tractare ai nevoie de o sufa clasica numita chiar sufa de tractare :)

https://www.youtube.com/watch?v=2Oin_iHzPgA

Ps, nu stiu ce greutate are LC 120 si ce puncte de prindere are in fata si in spate, trebuie sa vezi exact astfel incat sa incapa ochetii de prindere.

Edited by Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Re: Recomandari sufa recuperare

Eu am ocheti de 4.5T intra fara probleme.

Folosesc de 7 ani o sufa arb cu elasticitate 20% ca aceasta - http://shop.gtcauto.ro/produse/sufe-recuperare/sufa-arb-pentru-tractare-9m---8to. O recomand cu caldura.

Mai plimb in portbagaj o sufa de copac ARB din aceeasi gama si o sufa de cablu de otel

Am si o sufa normala china care zace in garaj de mult timp. E buna doar pentru asigurari si prelungire trolieri.

TLC KDJ120

• 8 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use