Maresalul Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 oare putem folosi asa ceva si la masinile noastre? :grin: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: o idee interesanta:) La Niva? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: o idee interesanta:) Glumesc! E clar ca nu poti face asa ceva cu niva sau cu ce au cei mai multi dintre noi. In priul rand trebuie sa nu ai overfendere, apoi sa ai punti si planetare HD, si rapoarte care sa permita sa "sa dai peste cap" roata. Parerea mea "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: o idee interesanta:) Eu zic ca ideea e buna... Cand am sa am ocazia am sa o probez... BAFTA!!!! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: o idee interesanta:) ar merita probata ...eu am rotile iesite 3 cm de sub aripi deci nam ce lovi...:)...numa ca trebuie un sitem de legare super rezistent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: o idee interesanta:) betonideea. eu overfenderele le-am dat jos ca am taiat din aripi. Tr tinuta minte ideea, numa mai tr sa pun in portbagaj niste lanturi sau ceva tzapan pt legat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: o idee interesanta:) si o planetara de rezerva... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: o idee interesanta:) Asta e pasu cel mai bun. Nu una. Doua. Oricum, cred ca o sa fac, ca si pe vremea cand aveam dacia 1300 (cu motor de 1400). Aveam in portbagaj o geanta cu piese de prim ajutor. Diferenta e ca acolo foloseam, o surubelnita, un patent si ciocanu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate