iulianul Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Mai acum doua saptamani am executat un superb traseu de padure. Dupa cum spune si titlul, pe vechi carari neumblate, drumuri aproape disparute, multi copaci cazuti, salbaticie. S-a muncit in echipa, eliberat drumul de trunchiuri, inclinari laterale la care am asigurat Patroalele fata-spate si care sunt sigur ca s-au intiparit in memoria soferilor :grin:, sapaturi-refaceri de drum, ninja pe alocuri, munca daca n-am mai spus, mult mers pe jos, noroi, zapada, orientare, slana si ceapa. Lasat curat in padure, nicio urma a trecerii noastre. Dar sa vorbeasca imaginile: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 7, 2017 Autor Partajează Postat Mai 7, 2017 Re: S-a deschis sezonul la descoperi There is more Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: S-a deschis sezonul la "descoperi" ! Iulian ca de obicei e harnic cu pozele si ne alinta.... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: S-a deschis sezonul la "descoperi" ! A fost o super iesire cu oameni unu si unu. Multumesc enorm pentru tot ajutorul si efortul depus pe zonele cu morcovi, unde am trecut aproape 100m in asigurare fata spate... deh morcovist Imi pare tare rau ca nu putut sa ajung si saptamana trecuta. Pun si eu ceva filmulete. Din pacate samuraiul a fost mega sprinten si nu a fost prins in filmari :)) Noroc ca e soferul e mititel si subtirel: Din categoria lungimea conteaza: [video=youtube;w5R-yHnr5DY] Morcovi: TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: S-a deschis sezonul la "descoperi" ! frumos...felicitari pentru iesire vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: S-a deschis sezonul la "descoperi" ! Raducu ne vedem sambata baga un card de memorie mai mare... Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: S-a deschis sezonul la "descoperi" ! Radule, te-ai descurcat foarte bine, cred ca nimeni nu e confortabil pe înclinări laterale (poate doar Giorgel :ha:). Mai ales cu Patrolul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate