shpagasinu Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 salutare! Am achizitionat niste capacele pentru jantele de 18, dar capacele sunt prea mici (perfecte in schimb pentru jantele de 17). Din cate am inteles, sunt standard (63 mm) şi că nu ar exista mai mari. Si totusi ce capacele vin pe jantele de 18? S-a mai lovit cineva de treaba asta? merci Land Rover, Discovery 3- 2005, 2.7, 190 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 11, 2017 Partajează Postat Mai 11, 2017 Re: capacele Jante 18 Discovery III Am impresia ca jantele tale de 18 sunt de la alta masina... capacele de roti sunt identice de 63mm pt toate modelele LR incepand din '98 indiferent de dimensiunea jantei NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate