Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde este aceasta zona sau track?

Razvan Dinescu

Postări Recomandate

Va rog sa ma ajutati sa identific zona din filmulet.

Daca exista si un track cu atat mai bine.

Sambata ploua si la cat a plouat vrema sa ne dam pe aproape..

Multumesc anticipat.

Orice alta idee sau track de un posibil traseu greu iarasi va fi apreciata!

Caut in special noroi mult!

Editat de Astral

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde este aceasta zona sau track?

Pare undeva in zona Calugareni dar pe partea stanga a deneului cum mergi spre Giurgiu.

Mai exista un traseu lung si foarte frumos care incepe de la km14 de pe A2 si merge pana la Frumusani, de la Frumusani undeva dincolo de comuna Berceni si de acolo iese undeva dincolo de Calugareni (traverseaza campurile si padurile)

Am inteles ca acolo (langa Frumusani) au fost ceva incidente destul de urate cu localnicii (in zona Pitigaia-Posta daca am inteles bine).

Daca iesiti prin zona aveti grija la cuie si cautati sa nu calcati culturile.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

De la Crucea de Piatra in stanga dupa targ se lasa un drum, treci de niste gunoaie, se intra in padure, acum cativa ani se exploata padurea, erau sleauri, namoale, balti dar cineva si-a luat amenda, zona ar tine de rezervatia Comana.Dupa ce intri in padure daca faci stanga ajungi intr-o fosta balastiera si pe marginea unor lacuri, acolo era o grapa mare nisipoasa buna de joaca, zona se vede bine pe gmaps, namoleala si atat.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

De la Crucea de Piatra in stanga dupa targ se lasa un drum, treci de niste gunoaie, se intra in padure, acum cativa ani se exploata padurea, erau sleauri, namoale, balti dar cineva si-a luat amenda, zona ar tine de rezervatia Comana.Dupa ce intri in padure daca faci stanga ajungi intr-o fosta balastiera si pe marginea unor lacuri, acolo era o grapa mare nisipoasa buna de joaca, zona se vede bine pe gmaps, namoleala si atat.

Eu am facut filmarea.

Confirm locatia.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare