IlieGeologie Postat Mai 14, 2017 Partajează Postat Mai 14, 2017 Buna ziua! Dintru inceput mii de scuze daca mai exista asa o discutie in forum-ul MK2! Rog in moderator sa adauge comentariul meu la cele existente, daca gresit-am. Primavara asta capricioasa (24-28 Aprilie 2017), facut-am un drum Iasi-Padis-Iasi (cu preumblari de 3 zile prin Muntii Apuseni: zapada, gheata, noroaie, etc). Total km: 1562 / 235 litri benzina 95 =~ 15 litri / 100km. Dintre acesti 1562 km : 320 km in 2+Low 4x4 (mentionez ca undeva intre IC Ponor si Padis m-am infundat in zapada, gheata si noroi si forjat-am ceva timp (~2 ore) jucaria pina am reusit s-o scot. Noroc cu troliu si diferentialele blocabile + lopeti si ceva busteni bagati sub roti, ca faceam bivuac in zapada cu tot familionul! :ha:) Mai are cineva oarece calcule exacte la cit "inghite" Pasaroiu'? MULTAM! :tk ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Re: Consum Pajero MK2 3.5 litri 24 valve benzina Pai este un consum foarte bun, pentru masina si echiparea aia. Plus "utilizarea" aferenta. De ce nu-i pui un GPL, ca sa ai costuri "de masina mica"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IlieGeologie Postat Mai 16, 2017 Autor Partajează Postat Mai 16, 2017 Re: Consum Pajero MK2 3.5 litri 24 valve benzina Pai este un consum foarte bun, pentru masina si echiparea aia. Plus "utilizarea" aferenta. De ce nu-i pui un GPL, ca sa ai costuri "de masina mica"? 15 litri nu mi se pare nici mie mult, dar doream sa aflu si alte opinii ale posesorilor de MK2. GPL ma batea gindul, dar : 1. Rezervorul GPL ar fi destul de mic si n-ar asigura autonomie suficienta prin zone unde si procurarea benzinei/motorinei e dificila. 2. Ar ocupa locul de bagaje. Eu folosesc masina doar in vacante, cu familia. Iar la 3 copii... se aduna ceva ... lucruri trebuincioase. Daca s-ar putea monta GPL pe cele doua wheel carrier din spate (unde am si canistrele de rezerva), bine ar mai fi! Multam fain de raspuns! ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Re: Consum Pajero MK2 3.5 litri 24 valve benzina Este un consum bun, eu cu 3000 cm, 12 v, aveam un consum putin mai mare, lpg e o solutie viabile ca si costuri, doar ca fura mult din spatiu. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nissanpatrol Postat Mai 16, 2017 Partajează Postat Mai 16, 2017 Re: Consum Pajero MK2 3.5 litri 24 valve benzina Un consum bun in comparație cu un pajero de 2.5 la al meu mi-a eșit consum si de 24% in condiții normale de mers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Consum Pajero MK2 3.5 litri 24 valve benzina Pai ti-am zis din experienta unui fost utilizator de 3.0 V6 tot de la Mitsubishi. Dar pe GPL. Numai ca mi-a scapat din vedere ca la MK2 roata de rezerva este pe usa... :grin: Si probabil ca nu ai unde sa montezi rezervorul pe sub masina. Poate la un moment dat te gandesti sa vinzi masina asta, si daca ma nimeresti intr-un moment bun, te scap eu de grijile astea... :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
17nicolas Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Re: Consum Pajero MK2 3.5 litri 24 valve benzina salut Am Pajero Mk2 12v 3000, cu gpl.Cu cauciucuri de Iarna 265/75/15 am un consum de 20%gpl.Cu un plin de gaz fac 200km.Cu cele de vara235/75/15 iasa 15-16% gpl.Daca pui bari longitudinale si o cutie deasupra mai recuperezi din spatiu.Eu cand merg pe sus am rezervorul benzina aproape plin .Mai trebuie gelat ceva la instalatie, dar mai jos de 14% nu scade. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate