pitonul Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Unde se pot comanda o bara tubulara ARB ptr. LR DEfender fara AC, suspensie OME si planetare HD ? Exclus Premium auto unde am comandat o alta bara si diverse, care mi-au fost promise in cateva zile si dupa o luna cand le-am cerut banii de avans inapoi , mi-au dat ceva jucarii sa ma linisteasca. Prefer la o firma din tara. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: Unde putem comanda accesorii Unde se pot comanda o bara tubulara ARB ptr. LR DEfender fara AC, suspensie OME si planetare HD ? Exclus Premium auto unde am comandat o alta bara si diverse, care mi-au fost promise in cateva zile si dupa o luna cand le-am cerut banii de avans inapoi , mi-au dat ceva jucarii sa ma linisteasca. Prefer la o firma din tara. Daca ai vreun prieten in Londra, roaga-l sa iti ia toate astea de la Scorpion Racing. http://www.scorpionracing.co.uk/ Cam au pe stoc piesele pe care le doresti. Cel putin bara si planetare HD am vazut la ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: Unde putem comanda accesorii http://www.wildrovers.eu/en/frame.htm Asta e un site din Bulgaria care , cel putin teoretic, vinde aceleasi accesorii. Poate au pe stoc si e suficient de aproape incat sa merite o plimbare pana la ei. Chris (English speaker) +359 (0) 887 150 261 Nik (English speaker) +359 (0) 884 942 018 No 164 Momin sbor, 5067 Veliko Turnovo, Bulgaria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: Unde putem comanda accesorii Multumiri ptr. informatii. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: Unde putem comanda accesorii Daca nu avem prieteni prin Anglia e vreo sansa sa trimita si prin Romania cei de la http://www.scorpionracing.co.uk/?Prin luna mai anul viitor am in plan un proiect si pana atunci adun de toate bani,informatii sondez piata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator calin 4x4 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Unde putem comanda accesorii vorbeste cu miron, mie mi-a adus el bara arb si suspensia ome pt navara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Unde putem comanda accesorii Multumesc!O bara copie ARB o sa am cat de curand iar de inaltat masina intre timp mi-am dat seama sa zic asa ca nu are rost pt ca implica mult mai multe care se leaga in lant si o sa ma limitez deocamdata si din motive financiare la ce ofera masina stock.Cele mai mari gume posibile undeva la 245/70/16 si un troliu e suficient in viitorul apropiat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Unde putem comanda accesorii Pana la proba contrarie, Traco este nr. 1. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Unde putem comanda accesorii Pana la proba contrarie, Traco este nr. 1. :tk Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Unde putem comanda accesorii Am si eu o intrebare: Lift-mate este un accesoriu care se confectioneaza home made sau exista stock in magazin si daca exista in magazin in care din ele? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Unde putem comanda accesorii Am si eu o intrebare: Lift-mate este un accesoriu care se confectioneaza home made sau exista stock in magazin si daca exista in magazin in care din ele? Ce este "Lift-mate"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 (editat) Re: Unde putem comanda accesorii Este un accesoriu la Jack Hi Lift care iti permite sa ridici masina de roata atunci cand nu ai puncte rezistente de ridicare.Mai precis este un fel de talpa care se prinde cu un bolt de carligul Hi Liftului iar talpa se sprijina pe talonul anvelopei.Desigur ca mai este nevoie de o sufa/lant scurt cu cate un carlig in fiecare capat si care se prind de roata. Editat Noiembrie 18, 2012 de albinaru Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Unde putem comanda accesorii Salut. Eu am un "lift-mate" pe care l-am cumpărat de vreo 3 ani si pot sa spun ca e de mare ajutor mai ales pentru mașini cu suspensie care flexeaza mult. Am dat vreo 30 de euro, dacă îmi aduc bine aminte. Nu știu ce firma l-a făcut, eu l-am cumpărat din Barcelona. Parca erau pe site-ul Taubenreuther. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Unde putem comanda accesorii Este un accesoriu la Jack Hi Lift care iti permite sa ridici masina de roata atunci cand nu ai puncte rezistente de ridicare.Mai precis este un fel de talpa care se prinde cu un bolt de carligul Hi Liftului iar talpa se sprijina pe talonul anvelopei.Desigur ca mai este nevoie de o sufa/lant scurt cu cate un carlig in fiecare capat si care se prind de roata. Probabil cauti asa ceva: http://shop.landatelier.ro/accesorii/universale/Hi-Lift-extensie-roata-GHL8-Land-Rover It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Unde putem comanda accesorii Da asa ceva desi, mi se pare cam firav, sa nu mai spun de pret cat este de viguros Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate