Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde putem comanda accesorii

pitonul

Postări Recomandate

Unde se pot comanda o bara tubulara ARB ptr. LR DEfender fara AC, suspensie OME si planetare HD ? Exclus Premium auto unde am comandat o alta bara si diverse, care mi-au fost promise in cateva zile si dupa o luna cand le-am cerut banii de avans inapoi , mi-au dat ceva jucarii sa ma linisteasca. Prefer la o firma din tara.
Rubicon 2.8
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde putem comanda accesorii

Unde se pot comanda o bara tubulara ARB ptr. LR DEfender fara AC, suspensie OME si planetare HD ? Exclus Premium auto unde am comandat o alta bara si diverse, care mi-au fost promise in cateva zile si dupa o luna cand le-am cerut banii de avans inapoi , mi-au dat ceva jucarii sa ma linisteasca. Prefer la o firma din tara.

Daca ai vreun prieten in Londra, roaga-l sa iti ia toate astea de la Scorpion Racing.

http://www.scorpionracing.co.uk/

Cam au pe stoc piesele pe care le doresti. Cel putin bara si planetare HD am vazut la ei.

Link spre comentariu

http://www.wildrovers.eu/en/frame.htm

Asta e un site din Bulgaria care , cel putin teoretic, vinde aceleasi accesorii.

Poate au pe stoc si e suficient de aproape incat sa merite o plimbare pana la ei.

Chris (English speaker) +359 (0) 887 150 261

Nik (English speaker) +359 (0) 884 942 018

No 164 Momin sbor, 5067 Veliko Turnovo, Bulgaria

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator spatar ovidiu

Multumesc!O bara copie ARB o sa am cat de curand iar de inaltat masina intre timp mi-am dat seama sa zic asa ca nu are rost pt ca implica mult mai multe care se leaga in lant si o sa ma limitez deocamdata si din motive financiare la ce ofera masina stock.Cele mai mari gume posibile undeva la 245/70/16 si un troliu e suficient in viitorul apropiat.

Link spre comentariu

• 3 ani mai târziu...

Am si eu o intrebare: Lift-mate este un accesoriu care se confectioneaza home made sau exista stock in magazin si daca exista in magazin in care din ele?

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Am si eu o intrebare: Lift-mate este un accesoriu care se confectioneaza home made sau exista stock in magazin si daca exista in magazin in care din ele?

Ce este "Lift-mate"?

Link spre comentariu

Este un accesoriu la Jack Hi Lift care iti permite sa ridici masina de roata atunci cand nu ai puncte rezistente de ridicare.Mai precis este un fel de talpa care se prinde cu un bolt de carligul Hi Liftului iar talpa se sprijina pe talonul anvelopei.Desigur ca mai este nevoie de o sufa/lant scurt cu cate un carlig in fiecare capat si care se prind de roata.

Editat de albinaru
Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Salut.

Eu am un "lift-mate" pe care l-am cumpărat de vreo 3 ani si pot sa spun ca e de mare ajutor mai ales pentru mașini cu suspensie care flexeaza mult. Am dat vreo 30 de euro, dacă îmi aduc bine aminte. Nu știu ce firma l-a făcut, eu l-am cumpărat din Barcelona. Parca erau pe site-ul Taubenreuther.

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Este un accesoriu la Jack Hi Lift care iti permite sa ridici masina de roata atunci cand nu ai puncte rezistente de ridicare.Mai precis este un fel de talpa care se prinde cu un bolt de carligul Hi Liftului iar talpa se sprijina pe talonul anvelopei.Desigur ca mai este nevoie de o sufa/lant scurt cu cate un carlig in fiecare capat si care se prind de roata.

Probabil cauti asa ceva: http://shop.landatelier.ro/accesorii/universale/Hi-Lift-extensie-roata-GHL8-Land-Rover

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare