iwa Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 De cateva zile imi prind urechile in "navigatia" de pe masina. Aparent eu am varianta din 2010 si imi este usor neclar ce as putea face sa gasesc o varianta mai noua (preferabil a da o gramada de bani lu toyota .ro ). A gasit cineva o rezolvare pentru acest subiect ? Stiti pe cineva care se ocupa cu chestii de genul asta ? GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.ilciuc Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Re: Update Navigatie Hartile sunt pe cd, card sau hdd? Daca sunt pe cd, faci rost de cd-ul cu cartile noi, se insereaza in sistem si gata hartile. Hartile trebuie sa fie compatibile cu sistemul aflat pe masina ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Re: Update Navigatie De curiozitate, cam cat e gramada aia de bani...? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Re: Update Navigatie Uite aici https://www.olx.ro/oferta/harti-gps-navigatie-bmw-jaguar-opel-audi-toyota-vw-lexus-skoda-gps-ID32X8Z.html#9511090955 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted September 13, 2017 Author Share Posted September 13, 2017 Re: Update Navigatie Intre timp am tot cautat solutii, chiar usor neconventionale, dar din pacate nu prea am reusit nimic. Aparent pentru navigatia de pe masina mea singura varianta de a face update este in reprezentanta Toyota. Sistemul foloseste un HDD (in loc de sd-card sau dvd) care este binenteles criptat. Oferta primita de la Toyota Romania este de aproximativ 1800ron pentru update-ul cu hartile din 2016 (aparent varianta cu 2017 inca nu exista). De aici am vorbit cam cu toti cei care se ocupa cu asa ceva pe okazii / olx si din pacate cam toti au zis: "daca are HDD doar la toyota". Mai departe am incercat varianta de a folosi un HDD de pe o masina noua (clonare 1 la 1), numai pentru a afla ca, criptarea HDD-ului se face folosind si seria unitatii media (HDD-ul merge doar cu unitatea pe care a fost criptat). Am reusit sa gasesc la prietenii rusi o varianta dar implica mult prea multe necunoscute ce pot duce la blocarea unitatii si un echipament pe care il au aparent doar reprezentantele, prin urmare am decis ca este foarte bun si un suport de telefon pe care sa ruleze google maps, waze, motionX sau mai stiu eu ce... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Re: Update Navigatie Intre timp am tot cautat solutii, chiar usor neconventionale, dar din pacate nu prea am reusit nimic. Aparent pentru navigatia de pe masina mea singura varianta de a face update este in reprezentanta Toyota. Sistemul foloseste un HDD (in loc de sd-card sau dvd) care este binenteles criptat. Oferta primita de la Toyota Romania este de aproximativ 1800ron pentru update-ul cu hartile din 2016 (aparent varianta cu 2017 inca nu exista). De aici am vorbit cam cu toti cei care se ocupa cu asa ceva pe okazii / olx si din pacate cam toti au zis: "daca are HDD doar la toyota". Mai departe am incercat varianta de a folosi un HDD de pe o masina noua (clonare 1 la 1), numai pentru a afla ca, criptarea HDD-ului se face folosind si seria unitatii media (HDD-ul merge doar cu unitatea pe care a fost criptat). Am reusit sa gasesc la prietenii rusi o varianta dar implica mult prea multe necunoscute ce pot duce la blocarea unitatii si un echipament pe care il au aparent doar reprezentantele, prin urmare am decis ca este foarte bun si un suport de telefon pe care sa ruleze google maps, waze, motionX sau mai stiu eu ce... neata stimabile :) iti recomand cu caldura o aplicatie de smartphone pe care eu o folosesc cu success si cu rezultate foarte multumitoare pt mine :) se numeste Sygic , e o aplicatie de genul waze/gps auto la care contra sumei de 28 euro ai variant full /lifetime personal am incercat-o in august prin Austria, Elvetia,Germania si Ungaria si este foarte ok au si un termen de 10 zile trial version iar daca nu iti place nu o iei dar o poti verifica /incerca si vezi daca te incanta oricum e 5% din pretul de la Toyota:) eu zic ca merita incercat, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Re: Update Navigatie neata stimabile :) iti recomand cu caldura o aplicatie de smartphone pe care eu o folosesc cu success si cu rezultate foarte multumitoare pt mine :) se numeste Sygic , e o aplicatie de genul waze/gps auto la care contra sumei de 28 euro ai variant full /lifetime personal am incercat-o in august prin Austria, Elvetia,Germania si Ungaria si este foarte ok au si un termen de 10 zile trial version iar daca nu iti place nu o iei dar o poti verifica /incerca si vezi daca te incanta oricum e 5% din pretul de la Toyota:) eu zic ca merita incercat, Recomand Sygic , folosit fara erori anul acesta in Bulgaria, Grecia , Italia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipri778 Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Re: Update Navigatie Da, poti descarca harta oricarei tari fara sa incarci telefonul cu toata Europa. De fapt cred ca ai acces la harta oricarei tari de pe glob. don't worry, be happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted September 21, 2017 Author Share Posted September 21, 2017 Re: Update Navigatie Sygic nu prea mi-a lasat o parere buna, pentru in SUA am folosit aplicatia de la "maps.me" - gratuita, permite descarea hartilor pe judet si cand dai de net poti actualiza POI-urile. Pentru Europa prefer google maps sau waze. Binenteles ca back-up am folosit cu succes MotionX cu harta de la google (chiar off-line, descarcata bucata de care aveam nevoie). GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Re: Update Navigatie Folosesc pentru navigatia "pe strasse" de vreo 3 ani Sygic. Ca variante de backup: - MAPS.ME - a fost relativ OK pana cand au inceput sa "sparga" hartile pe regiuni (era mult mai OK cand aveai o singura harta/tara). Un test facut cu cineva complet antitehnica, a scos la iveala faptul ca Sygic a fost mai simplu de utilizat decat MAPS.ME. - NAVIGON - am varianta "cracuita", nu cumparata precum Sygic-ul. Destul de OK, insa toate dispozitivele pe care l-am rulat are o intarziere in "gasirea satelitilor", comparativ cu MAPS.ME, WAZE, SYGIC sau GOOGLE MAPS. Offroad: - cum nu m-am putut impaca ever cu iOS, folosesc cu succes de vreo 4 ani OruxMaps. Prezinta aceeasi "intarziere" ca si NAVIGON-ul, dar asta e singura "hiba". Merge ca uns. Anul trecut tableta (un ASUS) mi-a facut o mie si unu de draci (foloseam ORUX), ramas pe munte, nu stiam incotro sa ma indrept, am folosit MAPS.ME de pe mobil, am incarcat track-ul si am ajuns cu bine fara sa ratacim aiurea. A fost prima si ultima oara cand am folosit MAPS.ME offroad, ca blestematia aia de tableta a disparut si o data cu ea si problemele. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iwa Posted September 26, 2017 Author Share Posted September 26, 2017 Re: Update Navigatie Intarzierea se rezolva doar cu un modul GPS extern, si in general destul de scump (in afara de a fi folosit pentru concurs nu isi justifica costul). GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sony Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Re: Update Navigatie Ce navigatie are masina ? Daca are toyota touch 2 with Go sau Go+ se face cont pe toyota.ro. my toyota si ai acolo toate updateurile si aplicatiile disponibile. Update-urile se fac dupa usb stik min 16 gb. Daca ai toyota touch 2 dar fara Go sau Go+ [nu ai modulul de navigatie montat]. Poti cumpara modulul go sau go+ de la reprezentanta minim 4000 ron. sau asa cum am facut eu 1300 ron din Ebay, cu montaj extrem de sismplu. Solutii mai gasesti si aici. https://car-solutions.com/en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts