Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Scurgeri Ulei la Cutia de Viteze sau alta sursa?

LucaG

Postări Recomandate

Buna ziua,

Posesor Range Rover Sport, 2.7 din 2006.

Cand am ridicat masina am vazut ca este murdar de ulei la cutia de viteze, in conditiile in care fostul posesor mi-a dat cuvantul ca a schimbat uleiul si filtrul (acel capac cu totul).

Intrebarea mea este, daca e ceva grav ca se scurge uleiul, sa-l mai schimb inca o data SAU poate fi o alta sursa de scurgere iar acolo doar sa fie prelins.

Cu respect, Luca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Scurgeri Ulei la Cutia de Viteze sau alta sursa?

hmm, greu de raspuns fara a vedea fenomenul

Ar trebui sa mergi la un mecanic priceput care sa identifice in primul rand ce fel de ulei este si deci de unde provine (motor, cutie, cutie transfer) .. Abia apoi poti face pasul urmator de a incerca remedierea.

PS: masina perfect uscata pe dedesubt, vedem destul de rar, ideea e sa verifici nivelurile de ulei la motor, cutie si reductor. De cativa stropi pierduti acolo, nu se face gaura in cer..

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Am facut si doua poze, multumesc pentru sfat. As vrea sa va pronuntati si in urma pozelor.

image1.thumb.JPG.e45c0a04ec8acf6021129c7c04df4280.JPG

729492906_image2(2).thumb.JPG.44b2ca018a1eb969847f1a8be4e5ca94.JPG

Link spre comentariu

Am facut si doua poze, multumesc pentru sfat. As vrea sa va pronuntati si in urma pozelor.

La prima vedere, mie mi se pare ca, uleiul la cutia de viteze nu a fost schimbat recent si cred ca acea scurgere de ulei, doar daca uleiul nu se prelinge cumva de undeva de mai sus,este de la un eventual shimb de ulei la cutie fara sa schimb de garnitura la baia de ulei. Ar fi bine sa mergi sa schimbi uleiurile de peste tot,cutie, motor etc sa fii sigur. Nu mai poti avea incredere in nimeni,mai ales in cineva care vrea sa-si vanda masina.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare