Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DISCO 1, 300 TDI, 2,5 cmc, 1997

iasicatred

Postări Recomandate

Volan normal, pe stanga,tractiune integrala permanenta,diferential central blocabil, inchidere centralizata, airbag la sofer si pasager, culoare verde, hidramat, geamuri electrice, doua trape, portbagaj metalic deasupra, proiectoare, tapiterie piele, praguri aluminiu, cauciucuri si jante de rezerva, baterie profesionala noua de 110 A, 7 locuri, inmatriculat in Romania,ITP facut in februarie 2017.

Masina care nu te Iasa nicidata la greu.

2300 euro

0740236556

Editat de iasicatred
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: DISCO 1, 300 TDI, 2,5 cmc, 1997

Se poate elibera certificat fiscal ?

Cat este impozitul anual ?

Cat consuma ?

Multumesc,

De ce sa nu se poata? Masina e inscrisa pe persoana fizica.

Si la celelalte doua intrebari e vreun raspuns....?

Link spre comentariu

Impozitul la 2.5 L undeva pe la 1200 lei,depinde si de localitate.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

In ceea ce priveste impozitul, verificați stie.ul de mai jos si vedeti ca ajungeți la suma care am mentionat-o.

Lăsați pe cei care se pricep si cei care au plătit impozit pe 2,5 litri sa vorbească. Doar n-o fi in Oltenia impozitul mai mare cu 50 %?!

http://m.avocatnet.ro/articol_44855

Link spre comentariu

In ceea ce priveste impozitul, verificați stie.ul de mai jos si vedeti ca ajungeți la suma care am mentionat-o.

Lăsați pe cei care se pricep si cei care au plătit impozit pe 2,5 litri sa vorbească. Doar n-o fi in Oltenia impozitul mai mare cu 50 %?!

http://m.avocatnet.ro/articol_44855

Fara suparare, impozitul difera foarte mult in functie de zona! In Bucuresti, anul asta am platit 960 lei!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Sunt de acord. Dacă în București e 960 si in Iasi 800 si ceva, nu cred ca in vreo alta localitate din Romania poate fi 1200 lei.

Link spre comentariu

Impozitul este diferentiat in functie de judet cu pana la 22% parca...am vazut sigur 16%.

in plus mai primesti 5%-10% discount la plata pana in avans pna la 1 martie.

deci informatia cu impozitul este relativa.fiecare trebuie sa-si verifice grila dupa domiciliu.

asta ca offtopic.

ca idee on topic - masina pare interesanta ,pretul este ok(nu cunosc marca si nu ma intereseaza masina)dar neamule, o vinzi sau cumva te enervam si agasam cu intrebarile, ca numai a vanzator dragut si interesat nu suna posturile dumneata.

scuze, dar asta citesc si simt ca transmiti.un fel de sictir OLX :e

uite si calculator destept pt impozit:

http://www.calculweb.net/impozit-auto/

Editat de RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Stiu, nici la mine nu corespundea, dar.....in calcul era si o remorca plus ceva rest din spate....iesea alta suma.Dar cand am intrebat generic impozit pt auto, domnisoara pompier-incasator-zambitor mi-a servit un total.

Pers juridice cred ca au alt statut,nu sa fie meniul complet?!?

orientativ este ok. in grila din drepta,acelasi site apar si modificarile cu plus pentru cine are chef sa faca calcule an vs an

Acum una este sa-i vinzi unuia o masina si sa -si faca calcule de impozit si sa fie 900 vs 1100 si alta 900 vs 2100.

nimeni nu poate sa aproximeze si oricum este obligatia celui ce cumpara sa se informeze.

Modalitatea cum ii servesti asta face diferenta.

Zi cu soare sa aveti!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Nu mai conteaza impozitul la ea,bagati un ochi aici;http://forum.club4x4.ro/showthread.php?94354-probleme-cutie-viteze-automata-Disco-1-din-97&p=1086314#post1086314

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare