vass_alexandru Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Salutare Eu sunt Alex sau Sanyi si am un gandac pajero Pinin. Iubesc aceasta masinuta si sunt incantat de ea. Singur dezavantaj e cutia automata. Motorul de 2000 cm3 pe benzina . Dar dupa o vreme a inceput sa-mi placa si cutia automata .Acum mai fac gafe si cu opelul (Astra ) cand il bag in viteza apas frana si ma mir de ce caraie cutia . Ups nu-i calcat ambreiaju. Vreausi eu pareri privitor la cutia automata in regim Off road. Si acuma cateva poze cu gandacul meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: Salutare tuturor Welcome ! Cutia de viteze automata este o "minune" in teren, atata vreme cat nu aspiri sa participi la etape din campionatul national ... este suficient de desteapta astfel incat sa nu lase sa-ti moara motorul in varf de rampa ... este comoda si linistitoare senzatia pe care o ai cand te tii cu amandoua mainile de volan :ha: ... pui frana cand vrei si pleci cand vrei, fara sa "mesteci" in rezervor ... ... singurul ei minus, din punctul meu de vedere, este slaba performanta in ceea ce priveste frana de motor, dar asta e ... te obisnuiesti si cu asta ... PS1 : Patrolul meu are cutie automata si nu m-as mai intoarce, never ever, la cutia manuala. PS2 : Pune mana si cumpara alte cauciucuri, daca vrei sa iesi de pe asfalt cu masina aia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate