Vizitator maximus Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 sant un nou posesor de jimny,din rm. valcea.masinuta e din 99,arata bine,si as vrea sa merg la un mecanic sa o verifice putin. va rog sa-mi spuneti unde se gasesc cele mai ieftine piese,am inteles ca pentru jimny sant mai greu de procurat.asa o fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: salutare fratilor cel putin in bucuresti, nu, nu e adevarat. in mod normal cei din rm. valcea care au samuraie ar tb sa stie de unde sa iei piese. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator maximus Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: salutare fratilor multumesc pt raspuns ionutz...ii rog pe cei care au jimny sa-mi spuna de unde se pot comanda piese bune si accesibile ca pret.japanparts va spune ceva?a luat careva de la ei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: salutare fratilor Cei de la Unix au preturi bune din cate am vazut eu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: salutare fratilor :W ... teoretic piese se gasesc "pe toate drumurile" daca ai rabdare sa astepti cateva zile pana vine comanda. Sfatul meu este sa mergi si la dealerul Suzuki cand ai nevoie de ceva. BFT !!! ... baga si ceva foto cu acaretul! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: salutare fratilor Bine ai venit pe forum :cl piese se pot procura de la Unix,Meteor sau Ungaria, va trebui sa astepti cateva zile,nu prea tin pe stoc piese de jimny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: salutare fratilor Pentru Samuraie,in Valcea cei mai ieftini si seriosi sunt cei de la Motors Top,la iesirea din oras pe dreapta(spre Troianu).Piesele le-au adus mereu de pe o zi pe alta si a fost f.multumit...Aduc sigur si pt. jimny,bafta! Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator maximus Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: salutare fratilor multumesc tuturor pentru promtitudinea raspunsurilor.valcenii care au suzuki,imi puteti recomanda un mecanic priceput,sau un loc de reparatii convenabil in afara de reprezentanta?numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate