Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inlocuire grup diferential spate disco 1

3ddy

Postări Recomandate

daca are cineva idee in legatura cu acele coduri din grupul spate care este din 3 randuri , daca schimb diferentialul ar trebui sa fie identice codurile de pe grup?

dupa punte arata ca ar fi de defender.... asa zicea si cel care a avut masina ca are punti de defender

18741791_1674476925914156_1685461084_n.thumb.jpg.1567fb3db1a61855a39528554038e89b.jpg

Editat de 3ddy
Ai bani, mananci....N-ai bani, nu ti-e foame!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: inlocuire grup diferential spate disco 1

daca are cineva idee in legatura cu acele coduri din grupul spate care este din 3 randuri , daca schimb diferentialul ar trebui sa fie identice codurile de pe grup?

dupa punte arata ca ar fi de defender.... asa zicea si cel care a avut masina ca are punti de defender

Nu exista diferenta intre puntile de la Disco 1, Defender si Range Rover Clasic.

Bafta!

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

E de defender...sau de Disco 1...sau de Range Classic...dracu stie...merge si la Disco 2😂😂😂

Cu conditia sa nu fie Salisbury ca aia a fost pusa doar pe Def...Pune o poza cu carcasa grupului

Editat de sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Sigur e punte Rover aia din poza, nu e Salisbury!

Poti schimba cu orice dif de Disco1, Defender sau RRC.

Link spre comentariu

E de defender...sau de Disco 1...sau de Range Classic...dracu stie...merge si la Disco 2😂😂😂

Cu conditia sa nu fie Salisbury ca aia a fost pusa doar pe Def...Pune o poza cu carcasa grupului

nu am poza originala acum dar asa arata capacul la punte

capacul o sa il sudez ca de la socul interior are o gaura langa busoul din dreapta maine fac o poza eventual..

1.thumb.jpg.9c371869241e6351798ce109995871d3.jpg

Link spre comentariu

De Rover...merge diff de la oricare dintre cele insirate mai sus.

Capacul daca e ciufulit rau schimba-l cu totul,e cateva lire la englezi...eu umblu de ceva timp cu el in masina si de vreun an cu poxilina pe grupul fata...:al:grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

De Rover...merge diff de la oricare dintre cele insirate mai sus.

Capacul daca e ciufulit rau schimba-l cu totul,e cateva lire la englezi...eu umblu de ceva timp cu el in masina si de vreun an cu poxilina pe grupul fata...:al:grin:

ok super pai sa imi gasesc si comand ceva din dezmembrari

capacul cred ca o sa il sudez in prima faza apoi o sa il coimand data viitoare

va multumesc mult de ajutor si o sa revin cu detalii si ceva poze cu tiribomba ;)

Link spre comentariu

Salut, ar fi bine sa-i treci detaliile in profil poate mai ai nevoie alta data de ajutor si sa stim din prima despre ce vorbim

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Salut, ar fi bine sa-i treci detaliile in profil poate mai ai nevoie alta data de ajutor si sa stim din prima despre ce vorbim

assa voi face nuam apucat inca sa ma "laud" u masina nu o am de multa vreme si inca nu e functionala complet:)

Link spre comentariu

assa voi face nuam apucat inca sa ma "laud" u masina nu o am de multa vreme si inca nu e functionala complet:)

Nu e vorba de "lauda" ci pentru a fi mai usor sa ne dam seama despre ce vorbim cand mai vine vorba:grin:, cand spuneam detalii ma refeream si la motorizare si transmisie macar nu doar anul de fabricatie:wink:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare