3ddy Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 (editat) daca are cineva idee in legatura cu acele coduri din grupul spate care este din 3 randuri , daca schimb diferentialul ar trebui sa fie identice codurile de pe grup? dupa punte arata ca ar fi de defender.... asa zicea si cel care a avut masina ca are punti de defender Editat Mai 24, 2017 de 3ddy Ai bani, mananci....N-ai bani, nu ti-e foame! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 daca are cineva idee in legatura cu acele coduri din grupul spate care este din 3 randuri , daca schimb diferentialul ar trebui sa fie identice codurile de pe grup? dupa punte arata ca ar fi de defender.... asa zicea si cel care a avut masina ca are punti de defender Nu exista diferenta intre puntile de la Disco 1, Defender si Range Rover Clasic. Bafta! Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 (editat) Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 E de defender...sau de Disco 1...sau de Range Classic...dracu stie...merge si la Disco 2 Cu conditia sa nu fie Salisbury ca aia a fost pusa doar pe Def...Pune o poza cu carcasa grupului Editat Mai 24, 2017 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shark Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 Sigur e punte Rover aia din poza, nu e Salisbury! Poti schimba cu orice dif de Disco1, Defender sau RRC. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
3ddy Postat Mai 24, 2017 Autor Partajează Postat Mai 24, 2017 Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 E de defender...sau de Disco 1...sau de Range Classic...dracu stie...merge si la Disco 2 Cu conditia sa nu fie Salisbury ca aia a fost pusa doar pe Def...Pune o poza cu carcasa grupului nu am poza originala acum dar asa arata capacul la punte capacul o sa il sudez ca de la socul interior are o gaura langa busoul din dreapta maine fac o poza eventual.. Ai bani, mananci....N-ai bani, nu ti-e foame! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 De Rover...merge diff de la oricare dintre cele insirate mai sus. Capacul daca e ciufulit rau schimba-l cu totul,e cateva lire la englezi...eu umblu de ceva timp cu el in masina si de vreun an cu poxilina pe grupul fata...:al:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
3ddy Postat Mai 25, 2017 Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 De Rover...merge diff de la oricare dintre cele insirate mai sus. Capacul daca e ciufulit rau schimba-l cu totul,e cateva lire la englezi...eu umblu de ceva timp cu el in masina si de vreun an cu poxilina pe grupul fata...:al:grin: ok super pai sa imi gasesc si comand ceva din dezmembrari capacul cred ca o sa il sudez in prima faza apoi o sa il coimand data viitoare va multumesc mult de ajutor si o sa revin cu detalii si ceva poze cu tiribomba ;) Ai bani, mananci....N-ai bani, nu ti-e foame! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
3ddy Postat Mai 25, 2017 Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 2 imagini Ai bani, mananci....N-ai bani, nu ti-e foame! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 Salut, ar fi bine sa-i treci detaliile in profil poate mai ai nevoie alta data de ajutor si sa stim din prima despre ce vorbim NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
3ddy Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 Salut, ar fi bine sa-i treci detaliile in profil poate mai ai nevoie alta data de ajutor si sa stim din prima despre ce vorbim assa voi face nuam apucat inca sa ma "laud" u masina nu o am de multa vreme si inca nu e functionala complet:) Ai bani, mananci....N-ai bani, nu ti-e foame! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Re: inlocuire grup diferential spate disco 1 assa voi face nuam apucat inca sa ma "laud" u masina nu o am de multa vreme si inca nu e functionala complet:) Nu e vorba de "lauda" ci pentru a fi mai usor sa ne dam seama despre ce vorbim cand mai vine vorba:grin:, cand spuneam detalii ma refeream si la motorizare si transmisie macar nu doar anul de fabricatie:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate