iGeox Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Salut, Ma intereseaza un 2.5 TDI, SWB an '95-'99 cel de 99 de cai, inmatriculat (turism nu autoutilitara)in Ro. sa il pot trece pe numele meu fara probleme. Dotari musai blocant spate, ac, geamuri si oglinzi electrice. Fara rugina, in special la sasiu, fara interior rupt. Modificari offroad: mai mici sau deloc. Stare tehnica buna spre foarte buna cu ITP valabil si asigurare. Stiu vreau prea multe dar totusi... Daca stiti vreunul eventual de la un coleg de forum de incredere va rog sa ma contactati, abia astept sa intru in gasca si cu masina nu doar cu sufletul ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Stiu ca vrei turism, (nu inteleg, de ce n u vrei autoutilitara...?) dar pe asta ti-l recomand cu toata increderea : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?93766-Vand-Pajero-2-8-SWB-autoutilitara REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Mai 28, 2017 Autor Partajează Postat Mai 28, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Multumesc de raspuns, Masina arata super, mai are si motorul de 2.8. Dar din pacate e autoutilitara in 2 locuri, vreau minim 4 locuri daca nu chiar 5(si nu vreau sa platesc impozitul de turism 2.8, daca era la fel ca la 2.5 nici nu stateam pe ganduri), masina nu o voi folosi in Offroad extrem niciodata, ocazional un drum pana la tara, pana la munte.... mai mult o sa fie alergata in oras sincer. E mai mult un moft, dar consider ca e melanjul perfect intre lux (aer conditionat, geamuri electrice, multe locuri) si Offroad. Asta e, mai cautam, mai asteptam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Mai 30, 2017 Autor Partajează Postat Mai 30, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Revin cu o intrebare, la 2.8-ul autoutilitara mai sus mentionat, exista vreo posibilitate legala de a-l transforma din 2 locuri in 4 locuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 30, 2017 Partajează Postat Mai 30, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Da, daca vorbesti cu cine trebuie..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Mai 31, 2017 Autor Partajează Postat Mai 31, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Presupun ca implica firma de carosare care sa dea actele de modificare. Aveti idee de cat ar costa operatiunea, sau mai exact ce implica? (in afara de cunoasterea persoanei potrivite :D ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Daca masina vine din strainatate incadrata autoutilitara cu 2 locuri in acte, cu dibacie, munca si perseverenta se poate face carte si inmatricula in Romania ca si autoutilitara cu 4/5 locuri. Daca masina are carte de Romania si este inmatriculata autoutilitara cu 2 locuri asa moare, maxim se poate tranforma in autoturism, dar sub nici o forma in autoutulitara cu 4/5 locuri. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Mai 31, 2017 Autor Partajează Postat Mai 31, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Ok, mersi tare... juriul s-a zapacit...aaa lamurit ... deci raman la 2.5 td...turism. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Ok, mersi tare... juriul s-a zapacit...aaa lamurit ... deci raman la 2.5 td...turism. :( se zapaceste iar…. se poate face autoutilitara cu 5 locuri… Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Mai 31, 2017 Autor Partajează Postat Mai 31, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. se zapaceste iar…. se poate face autoutilitara cu 5 locuri… In cazul asta o sa te contactez cand ajung in tara, daca nu deranjez. Daca imi poti da ceva detalii in plus, sunt oricand binevenite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Daca se poate de ce nu s a facut pana acum? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Daca se poate de ce nu s a facut pana acum? bancheta spate este montata… eu personal nu am avut nevoie sa o omologhez…merg cu bancheta spate asa de cand am cumparato… si 2… chestie de timp si bani…oricum nu vad rostul omologarii… chiar cred ca o voi da jos… am nevoie mai mult de spatiu decat de mai multi de 2 ocupanti in masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Iunie 2, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Pentru mine este foarte important sa fie totul legal, de aceea era importanta omologarea pe 4-5 locuri chiar daca e utilitara, restul de beneficii sunt clare. @Shreck sincer daca avea 4-5 locuri in talon iti spuneam ca vin sa o iau direct :D nici nu mai stateam pe ganduri... Pana una alta, mai discutam ne mai gandim si razgandim.... ca nu-i o pereche de sosete sa iei in fiecare zi una... Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Iunie 19, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Deci nu vinde nimeni un 2.5... @shreck ti-am dat un mesaj pe privat, l-ai vazut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Iulie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Update, asta ca tot nu am mai primit nici o oferta, dar traim cu speranta.... Intra in discutie si LWB aceeasi motorizare si dotari (5 sau 7 locuri). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Septembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Update: Daca tot nu am gasit ceva pe placul meu si datorita unor cheltuieli ultra necesare pt mine, revin la acest subiect cu o modificare, deoarece nu mi-a iesit ideea de 4x4=16 din minte, doresc sa achizitionez un Suzuki Vitara Cabrio - Hard Top, 2.0 16V sau 1,6 8V, tot in stare buna, sa aiba toate actele in regula pentru inmatriculare / transfer de proprietar. Rog un moderator daca este necesar sa inchida / modifice titlul acestei discutii si/sau sa ma atentioneze sa deschid o noua discutie cu subiectul corect. Va multumesc si astept mesaje aici sau pe skype: geox.ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 23, 2017 Partajează Postat Septembrie 23, 2017 Re: Cumpar Mitsubishi MK2 2.5TDI SWB inmatriculat Ro. Pune, te rog, un anunt nou pentru Suzuki ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate