khumall Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 am si eu un trliu ramsey d 2500 si mi s-a furat telecomanda si curia de comanda...de unde pot procura altele? traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: troliu ramsey am si eu un trliu ramsey d 2500 si mi s-a furat telecomanda si curia de comanda...de unde pot procura altele? o sa dau luni un telefon in germania la un dealer care comercializeaza marca si o sa-ti dau un raspuns daca are si la ce pret! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 25, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: troliu ramsey deocamdata iti multzum3esc mult,,,,apoi oi ramane si eu dator cu o bere......la butooooooooooooi! :h5 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: troliu ramsey Importatorul Lada este si importator de ramsey, cei drept pretul este spre triplu ... FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: troliu ramsey mersi , de sfat dar am sunat la ei ,cica ar fi unici imprtatori si sungurul lucru ce il au este un troliu de 5,5 tone.nimic altceva! :uameni faini unici importatori nu? traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: troliu ramsey Salut, Cutia Wireless - 480 Ron Relee + maneta comanda - ~ 150 ~200 Ron fara cutie si fire electrice .... Am pe stoc ... Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate