04gabriel67 Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Salutare la toata lumea! Relativ recent a trebuit sa fac o reparatie la caroserie, drept pentru care a fost data jos bara fata cu troliu . Evident ca nu am verificat treaba dupa , iar acum cand am avut ocazia sa folosesc troliul surpriza, nu mergea. Masina e un Samurai , troliul este un Best Winch. o mana de ajutor va rog , ce pot sa verific - pa o prima vedere, cablurile sunt legate, mufa e ok ... ? in Bucuresti , cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta ? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 (edited) Re: troliu mort exista o regula simpla, macar odata pe luna sa scoti cablul si sa il rulezi la loc , ca sa plimbi piesele in miscare, ca sa nu se oxideze contactele.. Cine nu face asa ...sa nu se planga ! Edited June 1, 2017 by nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
04gabriel67 Posted June 1, 2017 Author Share Posted June 1, 2017 Re: troliu mort Nu ma plang, invat pe "hard way " De acum incolo o sa stiu si o sa fac . Atasez poza cu cablurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Re: troliu mort indiferent cum pui cablurile, troliul trebuie sa mearga pe strans sau desfacut Ce am observat eu la prime tech ,este ca butonul de actionare al telecomenzii cu fir se poate defecta. Din fericire , dupa ce desfaci telecomanda o sa vezi ca mai are un circuit paralel pe care poti muta firele. Daca nici manevra asta nu functioneaza , trebuie dat jos de pe masina si desfacut, posibile probleme la platoul de carbuni. Te pot ajuta si eu daca nu te descurci ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
minitehnicusro Posted June 1, 2017 Share Posted June 1, 2017 Re: troliu mort Vezi daca nu ai mai trecut pe la club? Vino sambata dimineata sa vedem ce au facut mesterii. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
04gabriel67 Posted June 5, 2017 Author Share Posted June 5, 2017 Re: troliu mort Salutare! In primul rand multumesc mult pentru ofertele de ajutor! Intr-o pauza din programul administrativ am mai luat odata la mana treaba. Cu o cautare pe net pentru diagrama si multi nervi , problema s-a rezolvat. Din cele 3 cabluri cuplate pe motorul troliului , numai rosu era ok , celelalte doua erau inversate. Dar asta nu e tot ! :) Pentru ca tot nu a mers , am ajuns sa dau jos capacul de la cutia de conexiuni. Problema evidenta , am vazut-o chiar fara ochelari -2 papuci iesiti . Concluzia - meseriasii vietii nu au dat bara jos cu totul , doar au desfacut bolturile de fixare si au proptit-o cracanata cat sa ajunga la ce aveau ei de facut. Altfel nu se explica cum au iesit papucii . Daca nu ma insel , cred ca am fost baftos totusi cu papucii iesiti , te pomenesti ca daca erau pusi, cu cablurile alea inversate se parlea treaba pe acolo ... Deci inca odata , invatare hard way. Dar e bine ca acum o sa tin minte cum e pe acolo si o sa verific ce fac meseriasii dupa ... Derulat tambur si rulat la loc , merge uns totul . Mai putin cablul ala de otel care n-ai sa vezi sa se infasoare si el ca un cablu normal , din fabrica ... Probabil ca o sa vina vremea sa ma enerveze destul ca sa bag o sintetica, putin mai lunga cu okazia asta . Dar sa ma enerveze dupa concediul de anul asta :) Deci, problema este rezolvata, topicul se poate inchide si va multumesc inca odata ! Numai bine!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts